Salma Hayek Kimdir - Salma Hayek Resimleri - Salma Hayek Biyografisi - Salma Hayek Hakkında
Salma Hayek 2 Eylül 1966 yılında Coatzacoalcos, Veracruz, Meksika'da doğdu.

Babası Lübnan'lı annesi Meksikalı'dır.

Salma Hayek İspanyolca, İngilizce, Arapça ve Portekizce biliyor.


Filmografi

Lonely Hearts, 2008
Paint, 2005
Sian Ka'an, 2005
Ask the Dust, 2005
Bandidas, 2005
After the Sunset - (Gün Batmadan), 2004
Once upon a time in Mexico - (Bir Zamanlar Meksika'da), 2003
Game Over - (Çılgın Çocuklar 3-D), 2003
Frida, 2002, Frida Kahlo rolünde
In the time of the butterflies - (Kelebekler Zamanı), 2001
Hotel - (Otel), 2001
Traffic - (Trafik), 2000
Living it up - (La Gran Vida), 2000
Chain of Fools - (Çılgın Kovalamaca), 2000
Timecode, 2000
Wild Wild West - (Vahşi Vahşi Batı), 1999
No one writes to the Colonel - (Albaya Kimseden Mektup Yok), 1999
Dogma 1999
The Faculty - (Fakülte), 1998
The Velocity of Gary, 1998
54, 1998
Breaking Up - (Aşkın Sınırları), 1997
The Hunchback - (Notre Dame'in Kamburu), 1997
Fools Rush In - (Ahmaklar Acele Eder), 1996
Fled - (Kaçaklar), 1996
From Dusk Till Dawn - (Gün Batımından Şafağa), 1996
Fair Game - (Dürüst Oyun), 1995
Four Rooms - (Dört Oda), 1995
Desperado, 1995
Midaq Alley - (Midaq Sokağı), 1995
Roadracers, 1994
Mi vida loca - (Çılgın Yaşamım), 1994

Aldığı Ödüller

Altın Kamera 2003: En iyi uluslararası kadın oyuncu
Oskar ve Altın Küre ödüllerine aday gösterildi.( Frida filmi için)





http://www.main-board.com/unluler/174508-salma-hayek-resimleri.html

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 958
favori
like
share