Hümeyra - Naşide Gökbudak

Son güncelleme: 06.12.2009 20:51
  • Hümeyra - Naşide Gökbudak - Kitap Özet

    Kitap Özet

    Ayvalık'ın o güzelim sahillerinden İstanbul'a uzanan ve zaman içerisinde filizlenen bir aşk hikâyesi.

    Hümeyra koltuğun arkasına yaslanmış, gözlerini kapamıştı. Emirgân'a ne zaman geldiklerini fark etmedi bile. Aslında uzun bir yol değildi. Uyumuyor, arada bir hissettiği ıhlamur ve iğde çiçeklerinin kokusunu içine çekiyor, Nejat ile yaşayacağı bir ömrü tahayyül etmeye çalışıyordu.

    "Tabii ki çok güzel olacak. Hatta muhteşem olacak. Ben aşkların en güzelini yaşıyorum. Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez Babamın bile" diye düşündü.

    Nejat arabayı durdurmuş, öylece Hümeyra'ya bakıyordu, "Sarmaşık Gülü, inelim mi?"

    Asırlık bir ailenin birbirinden farklı kadınları ve onların yaşantıları... Khodonia'dan günümüze bir ailenin çatışmaları, sevgileri, tutkuları ve düş kırıklıkları... Ve hepsinin gölgesinde Ayvalık'ın o güzelim sahillerinden İstanbul'a uzanan, zaman içerisinde filizlenen bir aşk hikâyesi...

    Naşide Gökbudak'ın kaleminden bu kez Hümeyra'yı, Ege'nin kalbinde yeşeren bu tutku dolu hikâyeyi, heyecan içerisinde okurken kendi ailenizden, sevgilerinizden, dostluklarınızdan ve tutkularınızdan akisler bulacak, Ege sahillerinden esen ılık rüzgârları yüreğinizde hissedeceksiniz.

    Kitap Kapak

    noimage

    Hümeyra (Cep Boy)
    Naşide Gökbudak
    Neden Kitap
    Baskı Tarihi: Ağustos 2009
    ISBN: 9789752543065
    Sayfa: 350
#18.08.2009 18:06 0 0 0
  • Bu hikaye heyecanli giderken sonunda tipik eski Türk filmlerini andirdi. Mutlu son fakat hic begenmedim.
#06.12.2009 20:51 0 0 0