Yiğido 7. Kez

Son güncelleme: 20.08.2009 02:21
  • Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Maçları - Sivassporun Avrupa Karnesi

    noimage

    Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna'nın FC Shakhtar Donetsk takımı ile yapacağı maçla Avrupa kupalarındaki 7. karşılaşmasına çıkacak.

    Avrupa kupalarında bugüne kadar 4'ü UEFA İntertoto Kupası'nda, 2'i ise Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda olmak üzere 6 maç yapan Sivasspor, Avrupa arenasındaki 7. sınavını yarın son UEFA Kupası Şampiyonu FC Shakhtar Donetsk'e karşı Sivas 4 Eylül Stadı'nda verecek.

    Avrupa kupalarında yaptığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Sivasspor, yarın FC Shakhtar Donetsk karşısında Avrupa arenasındaki 3. galibiyetine imza atmak için mücadele edecek.

    Kırmızı-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 6 maçta rakip filelere 6 gol atıp, kalesinde ise 13 gol gördü.

    Sivasspor'da Mehmet Yıldız (2), Ersen Martin (1), Yannick Kamanan (1), Musa Aydın (1) ve bu sezon başında Diyarbakırspor'a transfer olan Mamadou Diallo (1) kırmızı-beyazlı ekibin forması altında Avrupa kupalarında gol atma sevinci yaşayan futbolcular olarak kayıtlara geçti.

    -''YİĞİDOLARIN'' AVRUPA KARNESİ-

    Sivasspor, Avrupa kupalarındaki ilk sınavını geçen yıl UEFA İntertoto Kupası 2. turunda Karadağ'ın OFK Grbalj takımına karşı deplasmanda verdi.

    Karadağ'da 2-2 berabere kaldığı OFK Grbalj'ı Sivas'ta 1-0 mağlup ederek tur atlayan kırmızı-beyazlı ekip, 3. turda Portekiz'in SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elendi.

    Sivasspor, bu yıl ise Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 5-0 mağlup olduğu Belçika'nın RSC Anderlecht takımını Sivas'ta 3-1 yenmesine karşın ''Devler Ligine'' veda ederek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.

    -RAKİP SON UEFA KUPASI ŞAMPİYONU-

    Son UEFA Kupası şampiyonu FC Shahktar Donetsk, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Timişoara takımına elenerek UEFA Avrupa Ligi play-off turuna geldi.

    Sivasspor ile FC Shakthar Donetsk arasında 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İngiliz Michael Dean yönetecek. Dean'ın yardımcılığını Muhammed Matadar ve J. Collin'in yapacağı maçta, Stephen Tanner de dördüncü hakem olarak görev alacak.
#19.08.2009 13:57 0 0 0
  • işiniz zor ama o andarlect maçında oynadığınız gibi oynarsanız yenersiniz o rövanş maçındaki gibi yani başarılar
#19.08.2009 16:49 0 0 0
  • Başarılar sivasımıza alcaz maçı inşallah
#20.08.2009 02:21 0 0 0