İngilizce Test Soruları - İngilizce Test Sorusu - İngilizce Test
1) Oh, I'm exhausted. .............. you give me a hand with this heavy box and help me carry it upstairs?
a. Please**** b. Should**** c. If****
d. Do**** e. Would
*
2) Let's forget all about it for the time being, .............. .
a. won't we**** b. will we**** c. don't we****
d. shall we**** e. do we
*
3) "Now, ............... needs all that rubbish?"** "I do."
a. Whose**** b. Who**** c. Which****
d. What**** e. Whom
*
4) You must all look after .............. on your trip back home.
a. yourselves**** b. yourself**** c. your self
d. your selfs**** e. your selves
*
5) He's surely .............. ill to need a doctor now; you'd better call for the imam.
a. so**** b. very**** c. critically****
d. too**** e. enough
*
6) May I have a little bit more coffee, .............?
a. I may have**** b. mayn't I**** c. please
d. haven't I**** e. mayn't have I
*
7) Did your friend formerly .............. live here?
a. used not to**** b. used to**** c. was used to
d. used to do**** e. use to
*
8) What a fantastic book ............... !
a. is this new book**** b. have you written****
c. which you wrote d. isn't it****
e. this book of yours is
*
9) I haven't seen you for such a long time. Where have you ............... all this time?
a. been hiding yourself**** b. had been****
c. being yourself d. gone**** e. had yourself
*
10) He was .............. businessman to fall into that trap.
a. too shrewd a**** b. shrewd enough a****
c. enough shrewd a d. a too shrewd****
e. an enough shrewd
*
11) .......... either of you a doctor?* .............. you both engineers?
a. Are/aren't**** b. Is/is**** c. Are/are****
d. Is/are**** e. Aren't/are

12) It was definitely .............. that you meant, .............. ?
a. his father/wasn't it**** b. right/wasn't it****
c. him/wasn't him d. wrong/didn't you****
e. ---/didn't you
*
13) I'm afraid I've terribly misjudged them both. The truth is that he can drive this machine very skill¤¤¤¤y, and so ............... .
a. is he**** b. am I**** c. can his friend****
d. he can**** e. do I
*
14) You .............. another job pretty soon. I have a feeling that you're going to get fired before long.
a. would have started to look for
b. had better to start looking for
c. would start looking for
d. 'd better to start to look for
e. 'd better start looking for
*
15) She ............... about twenty-five when I first met her.
a. will have to be**** b. has had to be****
c. didn't need to be d. ought not to be*****
e. must have been
*
16) The trouble is that he doesn't like mathematics. Come to think of it, he doesn't enjoy geometry much ............... .
a. either**** b. whether**** c. however****
d. neither**** e. nevertheless
*
17) I was under the impression that you, too, .............. along with us. I am sorry that you aren't.
a. were supposed to come****
b. came to suppose
c. supposed to have come****
d. were supposed to have come
e. supposed to come
*
18) It seems to me that they never gave a thought to probable future problems when the plans ............... five years ago.
a. they laid down**** b. were not laid down****
c. to be laid down d. had been laid down
e. were being laid down
*
19) .............. feeding these fish, please be careful with .............. you give them.
a. After/that**** b. When/what**** c. What/where
d. Where/how**** e. Before/when
*
20) As far as I'm concerned, all he's good at .............. making up the most improbable excuses anyone has ever heard.
a. his**** b. presently**** c. is****
d. he is**** e. present

01. e 06. c 11. d 16. a
02. d 07. e 12. a 17. a
03. b 08. e 13. c 18. e
04. a 09. a 14. e 19. b
05. d 10. a 15. e 20. c

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 520
favori
like
share