Zeytinyağlı Karnabahar tarifi - Zeytinyağlı Karnabaharın Yapılışı - Zeytinyağlı Yemekler


Malzemeler,

1 adet orta boy karnabahar
1 adet soğan
4 adet domates
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz

Hazırlanışı,

Karnabaharları orta kalınlıkla doğrayın.
Derin bir tencereye zeytinyağını alıp kızdırın.
Küp küp doğranmış soğanları tencereye alıp kavurun.
Karnabaharları tencereye ekleyin.
Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın ve tencereye ekleyin.
Tüm malzemeleri karıştırıp, üzerine geçecek kadar su ekleyin.
Orta ateşte karnabaharlar yumuşayınca kadar pişirin.
Sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
Dilerseniz karbaharı ocaktan olmadan 5 dakika önce bir kaç dal ıspanak da ekleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 752
favori
like
share