Malzemeler (4 kisilik)

Yarim cay bardagi aycicek yagi
4 adet kabak
dereotu
tuz
500gr yogurt

Yapilisi


Ilk önce kabaklari rendeliyoruz...Sivi
yagi koydugumuz tencereye rendeden gecirdigimiz
kabaklari ilave edip kavuruyoruz...
Kabak suyunu birakmaya basladiginda
dereotu ve tuz ilave edip 3-4 dakika daha kavurmaya
devam ediyoruz....Cok pisirmeden ocaktan kabaklari
alip sogumaya birakiyoruz..Kavurdugumuz kabaklar
soguduktan sonra yogurt ilave edip iyice karistiriyoruz..
arzu edenler pul biberde ilave edebilir...

deneyen arkadaslara Afiyet olsun......

Püf noktasi..Kabaklar sogumadan yogurtla karistirmayin
servis süresine kadar eksime yapar...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 851
favori
like
share
sennur Tarih: 06.07.2006 12:35
hafif ve sağlıklı bir salata ,acaba birazda sarımsak ilave etsek nasıl olur?ellerinize sağlık
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:06
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 20:41
teşekkürler
demet Tarih: 03.05.2006 13:56
teşekkürler
unique Tarih: 27.02.2006 20:21
ellerine salik güzel paylasim icin saol
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 00:28
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:53
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.
refik Tarih: 04.01.2006 23:15
elinize sağlık
dream_catcher Tarih: 04.01.2006 14:43
teşekkurler