1) Öncelikle kıskaçları çevirerek vücut bölümünden ayırın.

2) Özel ıstakoz kıracağı yada fındık kıracağı ile kıskaçları şekildeki gibi kırın ve içerisindeki eti çıkartın.

3) Vücut kısmını kuyruk kısmından şekildeki gibi döndürerek koparın.

4) Kuyruğun alt kısmını kuyruk bölümünden kopartın.

5) Çatal yardımı ile kuyruğun içerisindeki eti çıkartın.

6) Sırtını gövdesinden ayırın.

7) Kolları vücudundan ayırdıktan sonra ıstakoz şekildeki gibi ikiye bölünür böylelikle ıstakozun ciğerine ulaşabilirsiniz.

8) Son olarakta kollardaki eti üfleme yolu ile iterek afiyet ile yiyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1319
favori
like
share
KaRaKıZ Tarih: 24.08.2009 08:36
ben denicem:78:
Pedaliza Tarih: 22.08.2009 19:17
İyyykkkkk :S Aç kalmayı tercih ederim