Erkeklerin düşüncelerini okuyun

Son güncelleme: 11.09.2007 14:03
  • Erkeklerin Düşüncelerini Okuyun

    Hiç bir erkeğin gerçekte kafasından neler geçirdiğini merak ettiniz mi ve sormaya korktunuz mu? Yalnız değilsiniz. Sizin için en çok merak edilen beş soruyu bulduk. Bakalım erkek perspektifiyle verilen cevaplar tahmin ettiğiniz gibi mi?
    1. Erkeklerin hepsi aynı cinsel fantezileri mi kurar? Ve bunlar nelerdir?

    Erkeklerin fantezileri büyük ihtimalle düşündüğünüzden daha erkekçe. Bu fantezilerin içinde çoğunlukla birden fazla insan, yabancı maddeler veya Fransız hizmetçi kıyafetleri yer almıyor. Erkek cinsel fantezilerinde sıkı bir formül var : ateşli ve çılgın bir cinselliği olmaması gereken insanlarla yaşamak. Bu listenin içerisine platonik arkadaşlar, kızarkadaşlar, eşlerin yakın arkadaşları veya yatakta iyi olan eski kız arkadaşlar girebiliyor.

    2. Erkekler partnerlerinin kendilerinden çok para kazanmasını umursarlar mı?

    Evet. Bunu saklamaya çalışsalar veya önemsiz olduğunu söyleseler bile gerçekte bir kadının daha fazla para kazanması egolarına vurulmuş bir darbe gibi hissederler. Bunun yanında bütün evin geçimini sağlamak da hoşlarına gitmiyor. Bir başkasının finansal stabilitesinden sorumlu olmak onlar için büyük bir baskı haline geliyor.

    3. Partnerimin beni aldattığını nasıl anlarım?

    Buradaki en önemli nokta güvendir. Unutmayın ki partnerinize bu konuyla ilgili herhangi bir soru sorduğunuz zaman onun bağlılığını sorguluyorsunuzdur. Ve hiçbir zaman somut bir kanıtınız olana dek partnerinizin sizi aldattığına emin olamazsınız. Peki ya şüpheleniyorsanız fakat ispatlayamıyorsanız?

    Size, klasik aldatma sinyallerini sıralayabiliriz :

    İşi olduğu için eve geç geleceğini söyler fakat aradığınızda onu ofiste bulamazsınız, cinsellik yaşamak veya yakınlaşmak istemez, sürekli kız arkadaşı veya bir iş arkadaşından bahseder, sizinle olmadığı zamanlarda nerede olduğu konusunda çok tepkili davranır...Fakat, yinede bunların hiçbirisi sadakasizliğin göstergesi değildir. Partnerinizi suçlamadan önce genel olarak ilişkinizdeki güven meselesini sorgulayın. Gerçek ve güvenilir bir ilişkiye başlamadan önce hislerinizin ve birlikte nasıl yapabildiğinizin farkına varın. Bu kolay değil ama yapılmadı mümkün.

    Güven hiçbir zaman kesin birşey değildir. Bizi hassas bıraktığı için çok değerlidir. Bunun yanında güven desteği hayattaki en zengin hazinedir. O yüzden duygularımız hakkında dürüst olma riskine değer, ne kadar acı vereceği önemli değil. İyi şanslar!

    4. Erkekler ilk buluşma da cinsel birliktelik yaşayan kadınlar hakkında gerçekte ne düşünür?

    Gerçek şu ki ucuz biri olduğunuzu düşünür. Fakat, bunun kötü birşey olduğu söylenemez. Önemli olan sizin bir ilişkiden ne beklediğiniz. Partneriniz kendisinin bir istisna olduğuna ve karşınıza çıkan her erkekle yatağa girmediğinize inansa da bu davranış gelecekteki ilişkinizin çoğunlukla cinsellik üzerine kurulu olacağını gösterir. İlerde buluşmak için plan yaptığınızda sizi yemek masasının karşısında değil, üstünde hayal edecektir. Bunun yerine, biraz zaman vermeli ve birbirinizi tanımaya çalışmalı ve fiziksel yakınlığın zamanla oluşmasını sağlamalısınız. Bu konudaki tek istisna, eğer partneriniz önceden yakın arkadaşınız ise bu süreci daha kısa tutabilmenizin de doğru olduğudur.

    5. Neden erkekler ayrıldıktan sonra geri dönerler?

    Açık konuşmak gerekirse, erkeklerin ayrıldıktan sonra geri dönmesinin sebebi uzun zamandır yaşamadıkları birşeyle yüzyüze gelmeleri ve bundan dolayı telaşlanmalarıdır. Bir erkek, ayrıldıktan hemen sonra sizi aradıysa bilin ki size gerçekten değer veriyordu, hatasını anladı ve ilişkiyi düzeltmek için elinden geleni yapmak istiyor. Bunun yanında aylar sonra sizi ararsa, sizi gerçekten özlemiş olduğuna ve sizin ne kadar özel olduğunuzu anladığına inanın. Ama eğer sizi ayrıldıktan iki üç hafta sonra arıyorsa aldanmayın. Erotik ihtiyaçlarını karşılayacak birini bulamadığı için size geri dönüyordur. Telefon defterinizden adını silmenin vakti gelmiştir.
#15.09.2005 20:40 0 0 0
  • Cok tesekkürler bilgiler icin angel_beril bunlar cok enteresan konular
#15.09.2005 23:11 0 0 0
  • Sagol cok tesekkürler
#19.09.2005 06:16 0 0 0
  • bilgiler icin tskr ettim..
#21.10.2006 23:03 0 0 0
  • paylaşımın için saol angel_beril
#25.10.2006 22:59 0 0 0
  • saol eline saglik
#24.11.2006 23:01 0 0 0
  • paylasımın ısın tskler
#25.11.2006 18:09 0 0 0
  • ne karışık işler yaa
#26.11.2006 02:24 0 0 0
  • paylaşım için çok saol ellerine sağlık
#27.01.2007 14:53 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#11.09.2007 14:03 0 0 0