Mahallede Eskişehirspor Etkinliği

Son güncelleme: 21.08.2009 15:55
  • Es Es - Es Es Haberleri - Eskişehirspor Etkinliği

    Eskişehir'de bu yıl ikincisi düzenlenen Eskişehirspor etkinliği Osmangazi Mahallesi'nde yapıldı.

    noimage

    Eskişehirspor Genel Menajeri Kerem Atılmaz, yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un büyüklüğünün bir mahallede yüzlerce taraftarını bir araya getirmesinden belli olduğunu ifade ederek, takımın taraftarının desteğiyle daha iyi günlere ilerleyeceğini kaydetti.

    Eskişehirspor taraftarının her maçta dillere destan bir performans sergilediğini anlatan Atılmaz, ''Taraftarımızın desteği takımı kamçılıyor. Üç büyük diye bilenen Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe bile stada Eskişehirspor kadar seyirci toplayamıyor'' dedi.

    Takım kaptanı Ümit Karan da Eskişehirspor'un geçmişiyle ve altyapısıyla güçlü bir kulüp olduğunu belirterek, böylesini büyük bir kulübün futbolcusu olmaktan duyduğunu mutluluğu dile getirdi.

    Eskişehirspor taraftarının da dillere destan bir taraftar olduğunu ifade eden Karan, ''Buraya gelmeden önce Eskişehirspor taraftarının coşkusunu çok iyi biliyordum. Eskişehirspor'a imza atmamda taraftarın yeri büyüktür. Coşkulu taraftarımız arkamızda oldukça, Eskişehirspor'u özlenen günlere taşıyacağız'' diye konuştu.

    Serdar Özbayraktar da Eskişehirspor'da yaklaşık üç sezondur forma giydiğini ve hayatından yaşamadığı duyguları yaşadığını söyledi.

    Takımı 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkartan kadroda bulunmasının kendisine mutluluk verdiğini anlatan Özbayraktar, ''Eskişehirspor ile daha fazla şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Şampiyonlukları Eskişehirspor'un müthiş taraftarına armağan etmek istiyoruz'' dedi.

    Daha sonra Eskişehirspor taraftarları her maç öncesi gelenek haline geldiği gibi Serdar Özbayraktar'dan ''üçlü'' çektirmesini istedi. Bunun üzerine Özbayraktar, taraftara ''üçlü'' çektirdi. Öte yandan kırmızı siyahlı taraftarlar meşale gösterisi yaptı.

    Ajansspor
#21.08.2009 15:55 0 0 0