[COLOR="#c0ccf4"]vBuLLetin Another Forum TabsBurda da Ba$ka Bir Tab Menü Örneqi Var...



1) Bu ReSmi BiLqiSayarınıza Indirin ve Adını vibetab.gif Yapın... Daha Sonra images IçeriSine Gönderin...

2) iLave Biçim KodLarını Açın ve Bunu EkLeyin,

#vibetab
{
margin:5px 0 0 0px;
height:29px;
font-weight:bold;
}
#vibetab a
{
color:white;
background:url(../images/vibetab.gif) 0% 0% no-repeat;
text-decoration: none;
padding-left: 6px;
margin:0;
height:29px;
outline:0;
}
#vibetab a span
{
background: url(../images/vibetab.gif) 100% 0% no-repeat;
padding: 9px 12px 0 4px;
height:29px;
cursor: pointer;
}
#vibetab a, #vibetab a span
{
display: block;
float: left;
}
#vibetab a#active_menutopnav
{
color: black;
background:url(../images/vibetab.gif) 0% 44% no-repeat;
}
#vibetab a#active_menutopnav span
{
background: url(../images/vibetab.gif) 100% 50% no-repeat;
}
#vibetab a:hover
{
color: white;
background:url(../images/vibetab.gif) 0% 89% no-repeat;
}
#vibetab a:hover span
{
background: url(../images/vibetab.gif) 100% 100% no-repeat;
}

#vibetab ul
{
list-style: none;
padding: 0;
margin: 0;
}
#vibetab li
{
float: left;
margin: 0;
}

3) Temada iStediqiniz Bi Yere Bunu EkLeyin,



Tabi Kodu Kendinize Göre DüzenLedikten Sonra...


Demo


SpeCiaL ThankS To vibedream

OriginaL Link:
[url]http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=209097[/url]

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 965
favori
like
share
FreddyKrueger Tarih: 21.10.2009 21:16
[COLOR="#c0ccf4"][QUOTE=ByJavaliS;3738868]Tab Menüleri Sag Tarafa nasıl alabiliriz?

Left oLanLarı Right Yapın...
ByJavaliS Tarih: 21.10.2009 19:52
Tab Menüleri Sag Tarafa nasıl alabiliriz?
FreddyKrueger Tarih: 13.10.2009 17:52
[COLOR="#c0ccf4"]2 NumaraLı KıSmı iLave CSS 'ye EkLeyeCekSiniz... Burdan BakınCa TempLateLerden Birine EkLemi$ Gibi DuruyorSunuz...
legolass Tarih: 13.10.2009 13:38



yalnısım nerdeeeeeee? lütfennn söyleyi n kodları ilave Css e yapıstırıyorum iştee
FreddyKrueger Tarih: 09.10.2009 17:04
[COLOR="#c0ccf4"]@ legolass

Denedim, Denettirdim, KuLLandım, KuLLandırttım... Herhanqi Bir Sorun Yok...
legolass Tarih: 08.10.2009 23:50
olmadıı ilave css yazdıgımda anasayfanın en basında cıkıyor eksız aldıgıma emınım çünkü defalarca yaptım hata var kontrol ederseniz sevnirimm..
everekli38 Tarih: 24.08.2009 10:09
Teşekkürler usta..
KaRaKıZ Tarih: 22.08.2009 10:15
teşekkürler