Adana Çorbası tarifi - Adana Çorbası yapilisi

Adana Çorbası - Malzemeler - İçindekiler
250 gr kıyma
8 su bardağı et suyu
yarım su bardağı nohut
1 adet domates
1 kahve fincanı sirke
1 tatlı kaşığı kekik
karabiber
tuz

Adana Çorbası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tencereye et suyunu koyun içine haşlanmış nohutu, küçük küçük doğranmış domatesi ve tuz koyup kaynatın. Başka bir kaba kıyma, tuz, karabiber koyup yoğurun ve küçük köfteler yapın. Bu köfteleri nohutlu et suyuna atarak yarım saat kadar kaynatın. Yarım saat sonra ateşten alıp sirke ve kekiği ilave edin. Sıcak servis yapın..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 326
favori
like
share