Malzemeler :
1 lt. süt
1 su b. toz şeker
1 su b. un
3 parça damla sakızı
Sosuiçin:
Yarım kg. çilek
1 çay b. toz şeker
Hazırlanışı : Tencereye 1 litre sütü alın. Sütün üzerine 1 su bardağı toz şeker ve 1 su bardağı unu ilave edin. Üzerine 3 parça damla sakızı ilave edip tavuk göğsünü pişirin. Daha sonra tavuk göğsünü 10 dakika mikserle çırpın. Tavuk göğsünü kuplara boşaltın. Sosu için ise parçalayıcıya yarım kg. çileği alın ve üzerine 1 çay bardağı toz şeker ilave edip parçalayıcıdan geçirip püre kıvamına getirin. Kuplardaki tavuk göğsünün üzerine çilek sosunu dökün ve soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun.