Barbunya Balığı Tava Tarifi - Barbunya Balığı Tavanın Yapılışı - Barbunya Balığı

Malzemeler:

1 Kg. Barbunya Balığı
1 Su Bardağı Un
1 Çay Bardağı Bitkisel Sıvı Yağ
Tuz

yapılışı:

Yıkanmış balıklar tuzlanacak ve fazla bastırılmadan alt ve üst yüzeyleri un'a bulanacak.Ocak üzerinde ki kızartma tavasına, 1 Çay bardağı bitkisel sıvı yağ konulacak, ısıtılacak. Ocak ısısı normal olacak. Tava içerisindeki yağ kızgın duruma geldiğinde, tuzlanmış ve un'a bulanmış balıklar tava içerisine dizilecek. Balıklar alt üst edilerek fazlaca kurutulmadan kızartılacak.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1853
favori
like
share