Çok farklı bir kumanda

Son güncelleme: 25.08.2009 22:54
  • Eviniz uzaktan kumanda çöplüğüne dönsün istemiyorsanız; Logitech'in kumandası tam size göre...


    Logitech, evrensel uzaktan kumanda yelpazesini genişletiyor. Yeni Harmony 900 cihazları kızılötesi ve kablosuz sinyalleriyle yönetebiliyor.

    Kızılötesiyle yönetim görüş alanıyla sınırlıyken, kablosuz iletimde kapsama alanı 30 metreye kadar çıkabiliyor; duvarlar da dahil. Cihazları kontrol etmek için kızılötesi bir dağıtıcı ve alıcı kablosuz sinyalleri alışıldık kızılötesi formatına dönüştürüyor. Kablosuz aktarım sayesinde dolap kapakları arkasına yerleştirilmiş AV-bileşenlerini de kontrol edilebiliyor.

    Logitech Harmony 900 ikiye bölünmüş bir giriş bölümü sunuyor: Üst tarafta renkli dokunmatik ekran, alt tarafta 44 geleneksel tuş. Harmony 900'ün tuş düzeni çoktandır piyasada olan Harmony One'ın tasarımını baz alıyor ve dört farklı alana ayrılıyor. Daha az kullanılan ve spesifik cihazlara has fonksiyonlar dokunmatik ekrana aktarılabiliyor. Harmony 900 Windows ve Mac sistemler için temin edilebilen, internet tabanlı bir yazılım aracılığıyla programlanıyor. Logitech, içinde 250.000'den fazla cihaza has yönetim komutları bulunan bir veritabanı sunuyor. Alternatif olarak yeni yönetim komutları da öğretilebiliyor.

    Logitech Harmony 900 eylül ayından itibaren yaklaşık 570 Dolara (yurtdışı fiyatı) satışa sunulacak. Kutu içeriğine şarj istasyonu, batarya, kızılötesi dağıtıcı ve iki mini kızılötesi gönderici dahil.
#25.08.2009 22:54 0 0 0