Sami Yusuf Konseri

Son güncelleme: 27.08.2009 13:27
  • Sami Yusuf Konseri - Sami Yusuf Konser
    İslam Dünyası'nın Popstar'ı Sami Yusuf'tan Ramazan'a Özl İstanbul Konseri! ! !

    Tarih : 4 Eylül 2009
    Saat : 22:00
    Yer : Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi
    Şehir : İstanbul Avrupa

    Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, 2 yıl önce Feshane' de düzenlenen ve 50 Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserin ardından tekrar İstanbul' a geliyor. 4 Eylül Cuma günü Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde düzenlenecek olan Ramazan Özel Konseriyle sanatçı, Harbiye'nin o müthiş atmosferinde hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacaktır.

    BucaLeMoon Organizasyonuyla Türkiye'ye getirilecek olan sanatçının konserleriyle ilgili detayları www.samiyusufkonserleri.com sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

    Biletler tükenmeden yerinizi ayırın! ! !

    www.bucalemoon.com

    Sami Yusuf Kimdir?

    On sekiz yaşındayken dünyanın en prestijli müzik kurumlarından biri olan Londra Kraliyet Müzik Akademisi'nde bestecilik alanında çalışmalarını yürütmek için burs kazanmış genç bir müzisyendir SAMİ YUSUF...

    Müzik teorisi ve Orta Doğu makamları hakkında da çok geniş bilgilere sahip olan SAMİ YUSUF davudi sesi, güçlü yorumu ile başta İngiltere olmak üzere Avrupa ve Uzakdoğu'da ciddi bir dinleyici potansiyeline sahip oldu.

    7 den 70 e değişik kültür ve milletlerden birçok hayranı olan Sami Yusuf sıcak ve sempatik tavırlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini topluyor.

    Sadece Türkiye de değil, hemen hemen tüm İslam ülkelerinde ve ayrıca Amerika, Avrupa ve Avustralya kıtasında büyük bir dinleyici potansiyeline hitap etmektedir.

    Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, dini temaları ve toplumsal konuları müzik dili ile ifadelendirmesi, bu anlatım biçimini görsel öğelerle desteklemiş olması bu başarısında etkin rol oynamıştır.

    Genç yaşına rağmen şimdiden İslam dünyası tarafından gelmiş geçmiş en iyi sanatçı olarak anılmaktadır.

    - Kapı Açılış: 19.00
    - Etkinliğe 8 yaşından küçükler giremez. 8 yaşından büyükler bilete tabidir.
    - Etkinlik mekanına her türlü yiyecek ve içecekle girilmesi yasaktır.

    1. Kategori: 215,00 TL
    2. Kategori: 165,00 TL
    3. Kategori: 132,00 TL
    4. Kategori: 110,00 TL
    5. Kategori: 89,00 TL
    6. Kategori: 67,00 TL
    7. Kategori: 56,00 TL
#27.08.2009 13:27 0 0 0