Malzemeler

4 tavuk baget
2 yumurta
1 çorba kaşığı irmik
1 çorba kaşığı mısır unu
1 çorba kaşığı galeta unu
1 domates
4-5 dal maydanoz
4 çorba kaşığı mayonez
Sıvıyağ(kızartmak için)
Tuz, karabiber


Yapılışı:


Tavukları yıkayıp, 10 dakika haşlayıp süzün
Yumrtaları bir kasede çırpın
Unları ve irmiği bir kapta harmanlayın
Tavukları önce yumurtaya sonra unlu karışıma iyice bulayıp kızgın yağda kızartın
Domatesi soyup halka halka dilimleyin
Kızarmış bagetleri servis tabağına alıp domates dilimleri, maydanoz ve mayonez ile sıcak sıcak servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 430
favori
like
share