Gossip Girl

Son güncelleme: 28.08.2009 22:13
  • Gossip Girl Hakkında


    noimage

    Onlar modayı değil, moda onları takip ediyor. Gençler son trendleri artık Gossip Girl tayfasından öğreniyor. TV'nin en çok konuşulan gençlik dizisi yeni bölümlerle 8 Eylül'den itibaren CNBC-e'de.

    Herkes onların şatafatlı yaşamlarını konuşuyor. Manhattan'ın en zengin gençleri, özenilerek izlenen sıradışı hayatları, dramatik aşk ilişkileri ve sorunları... Onlar hakkında en son dedikodular ise henüz kendileri bile bilmeden önce Dedikoducu Kız'ın blog'unda.

    Dünyanın en hareketli kentinde sürdürdükleri ışıltılı yaşamlarla kısa zamanda TV izleyicisini ekrana bağlayan moda ve gençlik dizisi Gossip Girl, bir kez daha gündeme oturmaya hazırlanıyor. Serena ve Dan arasında erimesi gereken buzlar, Blair ve Chuck'ın yüzleşmek zorunda olduğu engeller ve Jenny'nin yeniden kazanması gereken özgüveni bu sezona damgasını vuracak gibi görünüyor. Gençlerin oylarıyla verilen Teen Choice Ödülleri'ne altı kategoride birden damgasını vurup sene boyunca gündemden düşmeyen Gossip Girl, bu sene de gençlerin vazgeçilmez dizisi olmaya devam edecek.
    GOSSIP GIRL



    8 Eylül'den itibaren her Salı 20:00'de.
#28.08.2009 22:13 0 0 0