Malzemeler:
- 2kg süt
- 6 yumurta
- Tuz
- Yağ
- 2 kaşık yoğurt
- 1 su bardağı un
Hazırlanışı:
Süt, un ve yumurtanın tamamı tuz ve yağ ile karıştırılıp muhallebi kıvamına gelene kadar karıstırılarak pişirilir.
Diger taraftan baklavalık ince yufka acılıp üc tane yufka aralarına yag sürülüp tepsiye serilir. Muhallebinin tamamı üzerine dökülür ve karabiber serpilir. Üzerine de 4,5 adet yufka serilir. Fırına verilir ve pisirilir. Servis yaparken ve de yerken sagolsun Hopam denir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1423
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 22:26
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 20.02.2006 23:50
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
refik Tarih: 09.01.2006 15:23
tarif için teşekkürler ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 00:59
Harika tarifleriniz için teşekkür ederim.Ellerinize emeklerinize sağlık

MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 13:46
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:59
tarif için teşekkürler eline saglık
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 15:12
EllerINE SAglik...!

TariF ICIn TeskKÜRLer
mONikA Tarih: 08.10.2005 03:17
börek bitti diye üzülmeyin .lazlarin böregide fikrasida bereketlidir
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 06:22