Arrabbiata Sos Tarifi - Arrabbiata Sosun Yapılışı - Sos Tarifi

Malzemeler:

4 çorba kaşığı zeytinyağı,
1 orta boy soğan,
2 adet yeşil biber,
4 diş sarmısak,
750 gr. küp kesilmiş domates,
350 gr. etli salam,
acı kırmızı biber,
tuz, karabiber.


Hazırlanışı:

4 çorba kaşığı zeytin yağını kızdırıp, doğradığınız soğanları kavurun. 2 adet yeşil biberi doğrayıp ekleyin ve kavurun. Doğradığınız sarmısakları ilave ettikten sonra, karışımı biberler yumuşayıncaya kadar kavurun.

Küp domatesleri, karabiberi ve acı kırmızı biberi ilave ettikten sonra, domatesler suyunu çekene kadar pişirin.

İstenen kıvama gelince sosunuz hazır!

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 637
favori
like
share