Peynirli Gnochetti Tarifi - Peynirli Gnochettinin Yapılışı - Makarna Tarifi

Malzemeler:

1 paket deniz kabuğu makarna,
50 gr tereyağı,
60 gr çiğ krema,
50 gr gravyer peyniri (rende),
50 gr taze kaşar (rende),
60 gr dil peyniri (rende),
60 gr tulum peyniri,
Tuz ve karabiber.


Hazırlanışı:

Makarnayı, ambalajının üzerinde belirtilen süreden 1-2 dakika daha az, pişirin ve hâlâ diri iken ateşten alıp, soğuk sudan geçirin. Daha sonra hazırladığınız makarnayı ısıya dayanıklı bir kaba alın ve içine krema ile tereyağını ilave edip karıştırın. Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın. Kabı, önceden ısıtılmış fırında, 220 derecede 5 dakika bekletin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 276
favori
like
share