Klavyesiz Apple Laptop

Son güncelleme: 01.09.2009 01:33
  • Laptop - Son Çıkan Laptop - Laptopta Son Nokta
    noimage

    Independent gazetesinin haberine göre, bir süre önce geçirdiği ameliyattan sonra işbaşı yapan Apple firmasının başkanı Steve Jobs yeni bir atılıma hazırlanıyor. Bilinen anlamda bir klavyesi olmayan yeni bilgisayar, "dokunmatik ekranlı bilgisayar" olarak niteleniyor.

    Haberini, internette dolaşan hararetli bir söylentiye dayandıran Independent'a göre, dokunmatik ekranlı "tablet" bilgisayarın, iPhone ile en ucuz MacBook dizüstü bilgisayarının arasındaki boşluğu doldurması bekleniyor.

    Bu arada Steve Jobs, Independent'a elektronik bir mektup göndererek, Wall Street Journal gazetesinin daha önce bu konuda yaptığı haberde yer alan birçok bilginin yanlış olduğunu iddia etti. Ancak gazeteye göre Jobs, bir tablet bilgisayar üzerinde çalışıldığı ve bu konudaki açıklamanın da Eylül ayında bile gelebileceği yolundaki iddiaları ise yalanlamadı.

    Independent'ın "Dizüstü artı iPhone: Eşittir Apple Tablet" başlığıyla duyurduğu habere göre, dokunmatik ekranlı tablet bilgisayarın fiyatının 350 sterlin, yani yaklaşık 840 TL olması bekleniyor.
#01.09.2009 01:33 0 0 0