Çingene Tavuğu nasıl pişirilir?

Son güncelleme: 01.09.2009 07:00
  • "Çingene Tavuğu" için gerekli teknik altyapı temini (Biz burada standart olarak 25 kişilik malzemeleri vereceğiz):

    1. Açık alan
    2. Çalı çırpı
    3. 5 adet 18 kg lık ağzı açılmış boş teneke
    4. 5 adet 40 cm uzunluğunda şiş
    5. 5 adet sahan
    6. 5 adet ortası delik saç (yuvarlak margarin kutusu kapakları da olabilir)
    7. 3 kg patates
    8. 3 kg sogan
    9. 3-4 kg domates
    10. 1-2 kg biber
    11. 1-2 kg patlıcan
    12. 10 adet piliç (tercihan kesilmiş, yolunmuş, temizlenmiş ve yıkanmış olması gerekir)
    13. Sıvı yağ, tuz, baharat
    14. çakmak ya da kibrit

    Bu malzemelerle yemeği aşağıdaki şekilde pişirebilirsiniz. Kolay gelsin

    SUNUŞ: Mutlaka otantik olmalı

    NOT:Gerçek bir yemek tarifi olmadığından dolayı konuyu burada açtım. Gerekirse sevgili moderatörlerim ilgili yere taşıyacaklardır.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#01.09.2009 07:00 0 0 0