Pes 2010 Sahaya Çıkıyor

Son güncelleme: 02.09.2009 09:50
  • Pro Evolution Soccer geliştirilmiş yeni modelleme ve motoruyla oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

    noimage

    Daha gerçekçi futbolcu modelleri 360 derece kontrol ve geliştirilmiş Master Lig moduyla hazırlanan PES 2010 geniş lisans içeriğine de sahip.

    Konami Digital Entertainment'ın ürünü PES 2010'un PlayStation3 PC-DVD ve cep telefonu versiyonları 22 Ekim PlayStation2 ve PSP versiyonları 5 Kasım Wii versiyonuysa 19 Kasım'da piyasada olacak.

    Firma PES 2010'un bu seride bugüne kadarki en gelişmiş oyun olduğunu açıkladı. PlayStation3 Xbox 360 ve PC-DVD versiyonlarında 360 derece kontrolün yanı sıra şimdiye kadar görülmüş en detaylı ve en gerçekçi animasyonlar ve yepyeni Master Lig unsurları da bulunuyor.

    Ürün bülteninde merkezi Tokyo'da bulunan geliştirme ekibinin en çok talep edilen yenilikleri gerçekleştirmek için PES hayranlarıyla bir arada çalışarak PES 2010'un gerçek futbol tutkunları için kusursuz hale gelmesi için çaba gösterdiği belirtildi.

    Konami ayrıca hem Uluslararası hem de Kulüp seviyesinde oyuna yeni lisanslar da ekledi. İngiltere Fransa İtalya İspanya Hollanda Brezilya ve Arjantin'in resmi olarak onaylanan benzer versiyonlarının yanı sıra resmi Alman futbol takımı da dahil olmak üzere tüm büyük milli takımlar oyunda bulunuyor.

    Kulüp seviyesinde ise PES 2010 UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni içeriyor Konami şu sıralar bu iki turnuvada yer alan takımların tümünü oyunda bulundurmak için görüşmelerine devam ediyor.

    Real Madrid Juventus ve Manchester United dahil olmak üzere bu takımların bazıları şimdiden oyuna eklenmiş durumda yeni takımlar da önümüzdeki haftalarda açıklanacak.
#02.09.2009 09:50 0 0 0