Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz

Son güncelleme: 02.09.2009 18:12
  • Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz tarifi - Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz yapilisi
    noimage
    MALZEMELER

    2 adet kereviz

    1 adet ayva

    8-10 adet arpacık soğan

    1 su bardağı portakal suyu

    1/2 adet limon suyu

    1 tatlı kaşığı şeker

    tuz

    zeytinyağı


    HAZIRLANIŞI

    01 Kerevizler ve ayva soyulup dilimlenir.
    02 Soulan soğanlar zeytinyağında kavrulur.
    03 Kerevizler, ayvalar, şeker ve tuz ilave edilir.
    04 Portakal suyu ile limon suyu eklenir.
    05 Kısık ateşte kerevizler yumuşayana dek pişirilir.
    06 Soğuk servis edilir
#02.09.2009 18:12 0 0 0