MANTI ÇORBASI



Malzemeler:
- 1/2 kg. Kayseri mantısı,
- 750 gr. yoğurt,
- 1 yemek kaşığı un,
- 1 adet yumurta,
- 2 yemek kaşığı tereyağı,
- 1 su bardağı haşlanmış nohut,
- 1 çay kaşığı kuru nane,
- Tuz, karabiber.


Yapılışı:
Bir tencerede 4 su bardağı kaynar su ile mantıları haşlayın. Ayrı bir kapta un, yoğurt, yumurta, tuz ve karabiberi iyice çırpın. Tenceredeki mantının üzerine haşladığınız karışımı yavaş yavaş ekleyerek, 10 dakika pişirin. Nohutları ilave edin. Tereyağını kızdırıp, naneyi içine katıp, çorbanın üzerine döküp servis yapın.

Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 610
favori
like
share
demet Tarih: 08.06.2006 11:43
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:14
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:36
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:42
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 13:10
ElleRINE SAglik....!
keto_41 Tarih: 12.10.2005 00:50
sagol usta
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:37
Emeqin ve eLine saqLık saoL !
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 00:38
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 26.09.2005 15:45
Ellerine saglik