MANTI ÇORBASI

Son güncelleme: 08.06.2006 11:43
  • MANTI ÇORBASI

    noimage

    Malzemeler:
    - 1/2 kg. Kayseri mantısı,
    - 750 gr. yoğurt,
    - 1 yemek kaşığı un,
    - 1 adet yumurta,
    - 2 yemek kaşığı tereyağı,
    - 1 su bardağı haşlanmış nohut,
    - 1 çay kaşığı kuru nane,
    - Tuz, karabiber.


    Yapılışı:
    Bir tencerede 4 su bardağı kaynar su ile mantıları haşlayın. Ayrı bir kapta un, yoğurt, yumurta, tuz ve karabiberi iyice çırpın. Tenceredeki mantının üzerine haşladığınız karışımı yavaş yavaş ekleyerek, 10 dakika pişirin. Nohutları ilave edin. Tereyağını kızdırıp, naneyi içine katıp, çorbanın üzerine döküp servis yapın.

    Afiyet olsun.

#21.09.2005 20:26 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:45 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:38 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:37 0 0 0
  • sagol usta
#12.10.2005 00:50 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:10 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:42 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:36 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:14 0 0 0
  • ellerine sağlık
#08.06.2006 11:43 0 0 0