SOSLU MEZGİT

Son güncelleme: 07.07.2008 15:49
  • SOSLU MEZGİT

    noimage


    Malzemeler:
    - 6 adet mezgit fileto,
    - 4 yemek kaşığı un,
    - 4 adet yumurta,
    - 1 yemek kaşığı tuzot,
    - 1 kase cips,
    - 1.5 su bardağı sıvı yağ.

    Sos İçin:
    - 8 yemek kaşığı mayonez,
    - 4 yemek kaşığı krema,
    - ½ demet dereotu,
    - 1 limon suyu,
    - 1 top salata,
    - 1 adet havuç.


    Yapılışı:
    Yumurtaları tuzotla çırpın. Unu ve iyice dövülmüş cipsi karıştırın. Mezgitleri bu karışıma bulayıp kızgın sıvı yağda arkalı önlü kızartın. Sosu için kıyılmış dereotu, limon suyu, mayonez ve kremayı karıştırın. Havuçları ince doğrayın. Salataların içine sos koyup balıklarla servis yapın.

    Afiyet olsun.

#21.09.2005 20:53 0 0 0
  • Teşekkürler amma balık yemeği varmış yaw..
#22.09.2005 11:04 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:47 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:05 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#13.12.2005 18:49 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:31 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:08 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:26 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
#20.03.2006 23:27 0 0 0
  • teşekkür
#07.07.2008 15:49 0 0 0