SEBZELİ BALIK

Son güncelleme: 24.07.2008 15:28
  • SEBZELİ BALIK

    noimage

    Malzemeler:
    - 2 adet palamut,
    - 1 adet kabak,
    - 3 adet domates,
    - 2 adet soğan,
    - 1 adet havuç,
    - 1 adet patates,
    - 2 adet çarliston biber,
    - ½ demet maydanoz,
    - 1 adet kırmızı biber,
    - ½ demet yeşil soğan,
    - 2 adet limon,
    - 3 yemek kaşığı sıvı yağ,
    - 2 yemek kaşığı un,
    - 1 yemek kaşığı tuzot.

    Yapılışı:
    Palamut dilimlerini tuzotlayıp fırın kabına yerleştirin. Sıvı yağı tencerede kızdırıp piyazlık doğranmış soğanları kavurun. İnce kıyılmış biberleri ilave edin. Kabak, havuç ve patatesi küp şeklinde doğrayıp harca katıp biraz kavurun. Bu harcı balıkların üzerine serpin. Diğer yanda unu, 1 çay bardağı su ile ezin. İnce kıyılmış maydanoz ve yeşil soğanları karıştırıp üzerine gezdirin. Dilimlenmiş limon ve kırmızı biberleri dizin. 200 derece ısıtılmış fırında 30-40 dakika pişirin.

    Afiyet olsun.
#21.09.2005 20:55 0 0 0
  • Bu lezzetli olur valla. teşekkürler
#22.09.2005 11:05 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:47 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:05 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#13.12.2005 18:50 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:30 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:09 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:25 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize,yüreğinize sağlık.
#20.03.2006 23:04 0 0 0
  • teşekkür
#07.07.2008 15:51 0 0 0
  • emeğiniz<e sağlıkkkk gerçekten güzel oldu
#24.07.2008 15:26 0 0 0
  • sizde deneyin pişman olmassınız
#24.07.2008 15:28 0 0 0