Haneler

Son güncelleme: 12.09.2009 12:19
  • noimage


    Haneler, Ferhan Şensoy'un aynı adlı eserinden uyarlanan, yönetmenliğini Elif A. Durmaz'ın yaptığı televizyon eğlence programıdır.Hastaneler, sefathaneler, meyhaneler, postahaneler, eczaneler gibi akla gelebilecek tüm hanelerde gelişen komik ve farklı hallerin anlatıldığı Haneler, 19 Mayıs 2009'da yayına başlayıp halen yayınına devam etmektedir.Kanal D'nin yeni sezon programları arasındadır.


    Oyuncu Bölüm sayısı
    Serdar Orçin 14

    Fırat Doğruloğlu 14

    Murat Akkoyunlu 14

    Bihter Dinçel 14

    Kamil Güler 14

    Özlem Türkad 14

    Alper Düzen 14

    Boncuk Yılmaz 14

    Serhan Ernak 14

    Barış Başar 14

    Onur Özcan 14

    Asuman Dabak 5

    Çağlar Çorumlu 5

    Gülden Güney 5

    Buket Yanmaz Kubilay 5

    Ececan Gümeci Akkaya 3

    Ahmet Saraçoğlu 13


    Yayın Günleri

    Haneler, ilk 4 bölümü salı günleri 22:45'te, sonraki 3 bölümü cumartesi 22:15'te daha sonra da perşembe günü 21:45 olarak yayınlanmıştır.Kanal D'nin yeni sezon yayın akışında ise cuma günleri 22.30'da yayınlanacaktır


    E-Kolay Haberi :

    Kanal D'nin, Ferhan Şensoy'un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan ve büyük ilgiyle izlenen "Haneler" adlı programı bu haftadan itibaren artık Cuma akşamları ekrana gelecek. "Haneler"in bu bölümünde de kahkaha dolu, yepyeni skeçler ekrana gelecek. "Haneler"in fenomeni haline gelen Yaban artık İstanbul'da. Pınar'ın peşinden gelen Yaban bir anda kendini mafya babası olarak bulur. Üstelik tüm yeraltı dünyası da emrindedir. Onun ise tek bir isteği vardır:Pınar'dan intikam almak. "Fakirhane" skecinde, dilencilerin daha çok para kazandığı tartışmasından yola çıkarak, erkek bir dilenci kadın kılığına girip genç çiftlere fal bakmaya başlayınca ortalık karışır. "Şeytanlı Bir Hane"de ise evlenmek üzere olan çiftin içindeki şeytanlar dışarı çıkar ve bu şeytanların kışkırtması ile çift birbirinden imkansız isteklerde bulunur. Dershane'de ise afacan öğrencileri eğitmek üzere idealist Atatürkçü yeni bir öğretmen gelir ancak, öğrenciler yeni hocayı da delirtmeyi kısa sürede başarırlar. Açıkoturum'da ise çakma Emre Kongar, Kuşum Aydın, Asena ve ünlü bir manken canlı yayında birbirine girer. Fotoğrafhane, Şüpheli Bir Hane, Uçan Bir Hane, Sportif Bir Hane, Bekarhane skeçleriyle de yine çok gülecek yine çok eğleneceksiniz.
#03.09.2009 20:00 0 0 0
  • Pek izleyemedim şimdiye kadar ama izlediğim kadarıyla süperdi...
    Hele o 'yaban' bölümleri..
#12.09.2009 12:19 0 0 0