ZEYTİNLİ EKMEK

Son güncelleme: 28.02.2006 22:19
  • ZEYTİNLİ EKMEK


    noimage



    Malzemeler:
    - 4 adet yumurta,
    - 1 su bardağının 3/4'ü zeytinyağı,
    - 1/2 su bardağı yoğurt,
    - 1 su bardağı zeytin (çekirdeği çıkarılıp, doğranmış),
    - 3 su bardağı un,
    - 1 kahve kaşığı tuz,
    - 1 kahve kaşığı kuru nane,
    - 1/2 limon suyu,
    - 1 kahve kaşığı kabartma tozu.


    Yapılışı:
    Kalıbı yağlayın. Bir kaba yumurtaları kırın. Yoğurt, zeytinyağı, tuz, nane koyup karıştırın. Kabartma
    tozu, limon suyu, un, zeytinleri ilave edin. Karıştırın. Kalıba dökün. Önceden ısıtılmış orta hararetli
    fırında 35-40 dakika pişirin.

    Afiyet olsun.
#21.09.2005 21:26 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:23 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 08:55 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:31 0 0 0
  • TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
#12.10.2005 05:05 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#12.10.2005 13:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 17:21 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

#27.12.2005 23:16 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:43 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 21:17 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık teşekkürler
#28.02.2006 22:05 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.02.2006 22:19 0 0 0