Bellona yatak modelleri

Son güncelleme: 04.09.2009 03:39
  • Bellona'nın yeni koleksiyonunun ürünlerini bu yazıda inceleyeceğiz. Yeni koleksiyon thermocool teknolojisi ile geliştirilmiş. Bilindiği gibi herkesin vücut ısısı zamandan zamana değişiklik gösterebilir , işte thermocool teknolojisi bu noktada devreye giriyor. Bu teknoloji ile artık yatağınız çok daha iyi nem transferi yapabiliyor. Gelişmiş teknolojisi sayesinde temel yalıtım ile bizlere ideal bir ısı sağlıyor.

    noimage

    Bellona yatak modelleri yeni trend özellikleri ile son zamanlarda büyük ilgi görüyor. Geceleri ısı dengesizliği yüzünden üşümenizi veya sıcaktan aşırı etkilenmenizi engellen bu ürünler ayrıca gayet ortopedik bir yapıya sahip . Her mevsim kullanılabilecek olan bu ürünler , bizlere ideal bir ısı sunarak , hem hastalıklardan koruyor hem de rahatlıkla uykuya dalmamızı sağlıyor.

    Bellona'nın yeni koleksiyonundan ürünleri sizler için sunmaya devam ediyoruz
    noimage


    Kumaş yüksek teknoloji ile üretilerek, kullanıcıların değişik taleplerine yönelik olarak sıcak havada buharlaşma ya da soğuk havada ısı yalıtım yapabiliyor.

    Yatak konusunda çok başarılı bir firma olan Bellona , bu yeni serisinde gelişmiş teknolojilere her zamanki gibi yer vererek yine iyi bir seri ile karşımıza çıkmış. Son zamanlarda tavsiye edilebilecek bir üründür.
#04.09.2009 03:39 0 0 0