Piiroja: Türkiye’ye yardımcı olacağız

Son güncelleme: 08.09.2009 12:53
  • Piiroja: Türkiye'ye yardımcı olacağız


    Estonya Milli Takımı'nın tecrübeli oyuncularından Raio Piiroja, "Hem Bosna hem Türkiye ile maçlarımız var. Bosna'ya çelme takıp, Türkiye'ye yardımcı olacağız" dedi.

    ESTONYA Milli Takımı'nın futbolcularından Raio Piiroja, Milli Takımımız'a yardımcı olacaklarını söyledi. Hem Bosna, hem Türkiye ile oynayacaklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu, "Bosna'ya çelme takıp, Türkiye'ye yardımcı olacağız" diyerek ilginç bir söylemde bulundu. Estonya Milli Takım Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, "Türkiye bizden daha güçlü bir takım. Ancak, futbolda düzgün çalışırsanız, işinizi iyi yaparsanız sonuç güzel olur" diye konuştu.
    Rüütli, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve tam kadro olarak Kayseri'ye geldiklerini belirtti.
    Kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmada 1 puan aldıklarını hatırlatan Rüütli, "Kendi evimizde oynadığımız maçta iyi bir oyun sergilemiştik. Bunu yapmak yine mümkün. Türk Milli Takımı çok ciddi ve zorlu bir rakip. İlginç bir karşılaşma olacak. Dünya Kupası finalleri için şansımızı kaybettik, ama bundan sonrası için takımımızı hazırlayacağız. Bu durum halen gruptan çıkma şansı bulunan Türkiye için baskı unsuru oluşturacak. Türkiye'nin durumu epey zorlaştı, ama grupta her şey mümkün. Bu anlamda Türkiye'nin önünde engel olduğumuz için üzgünüz" diye konuştu.

    Kayseri'yi gezdiler

    ESTONYA kafilesi, Kayseri'deki tarihi eserleri gezdi. Estonyalılar dün sabah Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mimar Sinan Parkı'nda yürüyüş yaptı. Parkın içindeki Selçuklu eseri Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi'ni ilgiyle izleyen Estonyalılar, Mimar Sinan'ın heykeli önünde fotoğraf da çektirdiler. Neşeli tavırlarıyla dikkati çeken futbolcular, "Türkiye" diye de bağırdılar. (hürriyet spor)
#05.09.2009 11:23 0 0 0
  • Gördük ne kadar yardımcı olacaklarını, bosnadan ilk maçta 7 tane yediler. Bu sefer 14 yemesinlerde yardım için
#06.09.2009 09:57 0 0 0
  • :D hep öyledir zaten nedensen bizle oynucakları zaman maça asılyorlar
#08.09.2009 12:53 0 0 0