Hayali ManU

Son güncelleme: 05.09.2009 14:37
  • Hayali ManU!


    Bursaspor'un başarılı futbolcusu Sercan Yıldırım, takımında kaldığı için çok mutlu olduğunu belirtti, "Bu süreç benim Bursasporluluk duygumu arttırdı" dedi. "Devre arasında ya da sezon sonunda sadece Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendireceğim" diyen Sercan, hayalindeki takımı da açıkladı.


    noimage




    Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan Sercan, "Önce takımımda başarılı olmak istiyorum. Devre arasında ya da sezon sonunda sadece Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

    İşte genç futbolcunun sözleri:
    "TRANSFER DÖNEMİ BURSASPORLULUK DUYGUMU ARTTI"
    "Transfer dönemi bitti, çok rahatladım. Başkanımla da konuştum. Kaldığım için mutluyum; çünkü Bursaspor'da mutluyum. Hem camia adına sevindim. Hem de taraftarların bana sahip çıkması Bursasporluluk duygumu daha da arttırdı."

    "PREMIER LİG'E TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"
    "Sezon sonu ya da devre arasında önceliğim Avrupa olacak. Avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendireceğim. Özellikle Premier Lig'den gelecek teklifler benim için çok önemli Manchester United'da forma giyen ilk Türk futbolcusu olacağım"

    "ESTONYA VE BOSNA'YI YENECEĞİZ"
    "Milli takım kampında çok iyi bir ortam var. Önce Estonya'yı ardından da Bosna Hersek'i yenerek avantaj elde edeceğiz. Teknik direktörümüz görev verir ise oynamaya hazırım. Kendimi önümüzdeki iki maça çok motive ettim. Umarım kazanırız, ben de gollerimle galibiyete katkıda bulunurum" dedi..
#05.09.2009 13:46 0 0 0
  • hadi bakalım sercan hayırlısı ne ise o olsun
#05.09.2009 14:30 0 0 0
  • inş kardeşim gidicek ona öykle bi uğtuıluma töreni yapıcazki bütün dünya ağzı açık şekşilde izlicek
#05.09.2009 14:37 0 0 0