Manisaspor a yeni amblem

Son güncelleme: 06.09.2009 12:50
  • Manisaspor'a yeni amblem!


    Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, "Kulüp amblemimizde mevcut öğeleri koruyan bir iyileştirme yaptık" dedi.


    noimage



    Yaralı, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün kurumsal kimliğinin yeniden şekillendirilmesi çalışmalarına devam ettiklerini, bu doğrultuda kulüp amblemi konusunda finale kalan 10 çalışma arasında kulübün eski amblemine çok yakın bir çalışmanın benimsendiğini belirtti.

    Yeni amblemde ''Manisaspor'' isminin daha öne çıkmasını istediklerini bildiren Yaralı, açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
    ''Manisaspor yönetimi olarak kulübümüzün kurumsal gelişmesini sağlayacak atılımlar yapma kararımızı uygulamaya koymuş bulunuyoruz. Kulüp amblemimizde mevcut öğeleri koruyan bir iyileştirme yaptık, belirgin bir rozet görünümü kazanan amblemimizde Manisaspor ismi daha belirginleştirildi ve kulübümüzün kuruluş yılı olan 1965 öne çıkarıldı. Manisamızın sembolü olan üzüm figürleriyse korundu.''

    Yaralı, Manisaspor iletişim çalışmalarının profesyonel bir iletişim ajansı tarafından yapılacağını belirterek, ''Bu sezon kentle daha çok bütünleşen ve kaynaşan bir kulüp olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimizi de Manisa'nın yöneticileri, üniversitesi, sivil toplum kuruluşları, odalarımız ve taraftarlarımız ile yapacağımız ortak çalışmalarla gerçekleştireceğiz'' dedi.
#05.09.2009 14:12 0 0 0
  • bir kaç sene oncede yanilmiyorsam değişim olmustu amblemde
#06.09.2009 12:50 0 0 0