Nokia X6

Son güncelleme: 05.09.2009 23:13
  • Nokia X6 - Nokia X6 Özellikleri - Nokia X6 Hakkında - Nokia X6 Satış Fiyatı - Nokia X6 Fiyatı - Nokia X6 Telefonu - Nokia X6 Telefon Tanıtım

    Mobil telefon meraklılarının her yıl ilgiyle izledikleri Nokia World 2009 etkinliğinde Nokia'nın yeni modeli Nokia X6 cep telefonu tanıtıldı. Yeni Nokia X6 cep telefonu kullanıcıların birbirleriyle iletişim tarzını değiştirecek olan ve her kesimden kullanıcının her yerde ve her zaman anın keyfini sürmelerine olanak tanıyor. Nokia; yeni duyurduğu Nokia Money, Nokia N900, Nokia Booklet 3G, Nokia 5230 ve Nokia 5800 Navigation Edition ürünlerinin yanında Nokia X6 cep telefonun tanıtımıyla kullanıcıların yaşamlarını değiştiren yeni ufuklar açıyor.

    noimage

    Noia CEO'su Olli-Pekka Kallasvuo'nun ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Nokia olarak zengin ürün ve servis portföyümüz ile azınlık kullanıcı kesimini değil çoğunluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bunu, dünya çapında pek çok alandaki dünya lideri firmalarla olan açık ortaklıklarımızı arttırarak gerçekleştiriyoruz. Akıllı cep telefonları alanındaki liderliğimizden gurur duyuyoruz. Nokia N900 ve Nokia Booklet 3G ürünlerimiz dünyanın nasıl değiştiğinin ve Nokia'nın bu değişimdeki rolünün iki büyük göstergesidir."

    noimage

    Nokia X6 özellikleri

    Yeni Nokia X6 cep telefonu 35 saat aralıksız müzik dinleme olanağı sunuyor. 32GB dâhili belleğe sahip olan Nokia X6 cep telefonu 3.2 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı ile güçlü bir multimedya eğlence cihazı. Nokia Başkan Yardımcısı Jo Harlow: "Güçlü bir kombinasyon oluşturan Nokia X6 ve Comes With Music servisimiz müzik tutkunlarına diledikleri tüm müzik içeriğini hızlı, kolay ve ücretsiz şekilde telefonlarına indirme imkanı tanıyor. Müşterilerimize geniş bir müzik kütüphanesine sahip olma ve erişme imkânı tanıyarak yeni Nokia dokunmatik telefonumuzla şarkılarını diledikleri her yerde dinleyebilme kolaylığı sağlıyoruz."

    noimage

    Müzik sever sosyal iletişime meraklı kullanıcılara yönelik bir ürün olan Nokia X6 müzik telefonunun 16:9 geniş format dokunmatik ekranı dijital fotoğraflar ile video filmleri izleme ve internette dolaşımı içim en uygun şekilde tasarlanmış. Ovi Store'a direkt erişim sunan Nokia X6 cep telefonu Facebook gibi sosyal iletişim olanaklarını kullanıcıların ekranına getiriyor.

    noimage

    Nokia X6 inceleme & satış fiyatı

    Nokia X6 cep telefonunun satış fiyatının 450 Euro civarında olması bekleniyor. Nokia'nın X6 modeli 2009 yılının dördüncü çeyreğinde piyasalara sunulacak.
#05.09.2009 23:13 0 0 0