Bir Yer Yok Bana Sen'den Başka

Son güncelleme: 08.09.2009 09:44
  • öLecek bir yer buLamıorum..
    öLecek bir yer buLamıorum susuşLarının gizLi heceLerinde.gözLerindeki anLamLara rağmen sözcükLerine neden anLamsız zamanLar yükLediğini anLayamaıorum..
    bir denizin ortaında sahra'da kayboLmak gibi seni bekLemek.geçen zamana inat hergün senin serabının içinde kayboLmak seni içimde büyütürken.seni bekLerken yaptığım tek şey damLa damLa su topLamak içiminin denizLerinden sana bekLeyişLerimin durakLarına..
    nereye gitsem kirLenmemiş bir sen oLuorsun şu kahpe dünyanın ciLveLi oyunLarında.ben çamurLarın içinden geçip seni arıorum. senin karşımda oLduğunu biLe biLe,sana inat seni arıorum.. biz'i arıorum yer yer düşüp kaLktığım düşünce sokakLarında..
    yine de öLecek bir yer buLamıorum..
    yine de öLecek bir yer buLamıorum sana oLan aşkıma.. yoğun bir batakLık kıvamındaki kokunu içime çekiorum acıyı biLe biLe.kanıma daha fazLa işLeyesin die dudak bürküorum ışıL ışıL gamsız geceLere. hiçbir şey teseLLi etmior bekLeyişLerimi.
    kurak bereketsiz bir aşkın tam ortasında avuç içLerimde son nefesini aLıp veren hayaLLer yumağıyLa başbaşayım şimdi.. ürküten bir yaLnızLık hissettirior bu soğukLuk bana. sana koşarken yoruLduğumu anLamadan sımsıkı sarıp sarmaLamıştım düşLerimi,zamanın sürekLiLiğini unutarak..
    ne beni bekLer zaman,ne hayyaLLerimizi ne de seni..
    ben sana öLecek bir yer ararken tüm sitemim omuzLarımda birikmiş.sen budaLaca bir ikiLemenin ucunda saLLanıp dururken 'biz' bayıLmış susuzLuktan..
    ne kadar yutkunsam da küskün iç çekişLerim akmıor içime. bir topak kan gibi akLıma birikmiş duraklarımdaki serapLarın,içime kazımışım yokLuğunun damarLarına..
    haLa öLecek bir yer buLamadım SevgiLim.. Sana oLan Sevdam için öLecek bir yer buLamadım senden başka..
    ne başka bir tende buLurum huzuru,ne de başka kokuLarda unuturum mutLuLuğu..
    bana yaşayacak en güzeL yer sensin SevgiLim..
    ve vakit geLdiğinde biLe,sen görmesen de Sende öLeceğim..
#06.09.2009 14:54 0 0 0
  • yüreğine sağlık..(:
#06.09.2009 15:43 0 0 0
  • ne başka bir tende buLurum huzuru,ne de başka kokuLarda unuturum mutLuLuğu..
    bana yaşayacak en güzeL yer sensin SevgiLim..
    ve vakit geLdiğinde biLe,sen görmesen de Sende öLeceğim..Bir Yer Yok Bana Sen'den Başka

    _______Emeğiniz için tşkr.ederim...
#06.09.2009 22:09 0 0 0
  • Emeğine Sağlık
#08.09.2009 09:44 0 0 0