11 Eylül ve Msn

Son güncelleme: 21.09.2009 13:07


  • noimage



    11 Eylül Msn
    Geçen sene ve bu sene yaşanan gerip olay şöyle oldu belirli bir saat'te msn girmek isteyen kullanıcılar farklı bir hata aldılar ve msn servisini kullanamadılar. Bunun iki yıl üst üste ikinci sefer olması ve msn'e bağlı olan Microsoft'tun Amerikada olması ve yine 11 Eylül saldırısının Amerikaya yapılması olayla bir bağlantısı varmı acaba gibi sorular getirmişti aklımıza. Ama yapılan açıklamalar tüm bu soru işaretlerini en azından bir yıl ertelememiz gerektiğini söyledi adeta.
    İşte Açıklama:

    "Dün akşam saatlerinde bazı kullanıcılarımızın, Messenger servisine bağlanamadıklarının farkına varılmıştır. Sorunun kaynağı belirlenmiş ve iki saat içerisinde duruma çözüm getirilmiştir.

    Bugün tekrar ortaya çıkan bu sorun, tarafımızca mümkün olan en kısa sürede çözümlenmektedir. Kullanıcılarımıza, bu konudan kaynaklanan rahatsızlıklarından ötürü üzüntümüzü iletiyoruz ve onlara göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ediyoruz."
    Microsoft Türkiye'den gelen mesaj ise şu şekilde :

    "10 ve 11 Eylül tarihlerinde Windows Live Messenger kullanıcılarımızın küçük bir kısmını etkileyen iki kesinti yaşanmıştır.

    Donanım sorunlarından kaynaklanan bu kesintilere derhal müdahele edilmiş ve sorun giderilmiştir. Hizmetlerimizin devamlılığı, Microsoft olarak bizim en büyük önceliklerimiz arasında yer almaktadır ve kullanıcılarımıza en yüksek hizmet kalitesini sağlamak hedefimizdir.

    Kullanıcılarımıza, bu kesintilerden kaynaklanan rahatsızlıklarından ötürü üzüntülerimizi bildiririz."
    Yazan: Cihan AŞICIOĞLU
    Proje: Pchayat
#11.09.2009 05:34 0 0 0
  • bu msn zaten hep sorun oldu bir gün çalışır bir gün çalışmaz ama onsuz da yapamıyoruz ne yazıkki
#11.09.2009 12:17 0 0 0
  • emegine saglik
#21.09.2009 13:07 0 0 0