Anna Torv Kimdir - Anna Torv Hayatı - Anna Torv Biyografisi - Anna Torv Biography

15 Nisan 1978'de Melbourne, Avustralya'da doğdu. Gold Coast, Queensland'da büyüdü. Annesinin adı Susan, babasının adı Hans'dır. Dylan adında bir erkek kardeşi vardır. Halası Anna Maria Torv Murdoch Mann 31 yıl boyunca milyarder Rupert Murdoch ile evli kalmıştır. Fox TV'de yayınlanan Fringe dizisinde FBI ajanı Olivia Dunham rolündedir.


Filmografi2009 The Pacific
2008 Fringe
2007 Mistresses
2007 Frankenstein
2007 Heavenly Sword
2006 The Book of Revelation
2004-05 The Secret Life of Us
2004 McLeod's Daughters
2003 Travelling Light
2002 Young Lions
2002 White Collar Blue


Anna Torv Resimleri - Anna Torv Pictures [url]http://www.main-board.com/unluler/266644-anna-torv-resimleri.html[/url]

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 704
favori
like
share