Leverage

Son güncelleme: 21.11.2009 23:31
  • Leverage - Leverage Cnbc-e - Leverage Dizisi - Leverage Eylülde - Leverage Oyuncuları - Leverage Konusu

    noimage

    Modern Robin Hood'lar işbaşında. Her biri farklı konularda uzman soyguncular ekibi, akıllara durgunluk veren yöntemlerle adaleti sağlıyor. CNBC-e'nin yeni dizisi Leverage'ta A Takımı yeniden oluşuyor.

    ABD'de kısa süre içinde sadık bir izleyici kitlesi edinen Leverage, A Takımı ve Görevimiz Tehlike gibi klasikleşmiş dizilerin mirasçısı olarak, modern zamanın Robin Hood'larını izleyiciyle buluşturuyor. Acımasız sigorta şirketlerine, uluslararası dev holdinglere ve yaptıkları haksızlıklar yanlarına kar kalan pek çok kuruma karşı artık halkın elinde bir koz var. Nate Ford'un başını çektiği ekip, yasalara uygun dolandırıcılıkları kimsenin yanına kar bırakmıyor. Her biri farklı alanlarda uzman dört azılı dolandırıcı ve eski bir sigorta müfettişi, mahkemede hakkın yerini bulamadığı davaları, kendi bildikleri yoldan çözüyor. Komplo teorileri, ajan hikayeleri ve bulmacalardan hoşlanıyorsanız; entrikanın, aksiyonun ve ekip ruhunun birleşimi Leverage'ı kaçırmayın. Oscar ödüllü oyuncu Timothy Hutton'ın başı çektiği oyuncu kadrosu, CNBC-e'nin sevilen dizisi Coupling'den hatırlayacağınız Gina Bellman ile renkleniyor.


    1-1 / The Nigerian Job - 13.09.2009

    Bir havacılık şirketinin başkanı çaresizlik içinde gittiği Nate Ford'dan, kendi firmasının çalınan yeni uçak tasarımlarını rakibinden geri çalmaları için uzmanlardan oluşan bir ekip kurmasını ister. Nate Ford, bir zamanlar büyük bir sigorta şirketinde çalışan, milyonlarca dolar değerindeki sigortalı eşyalar üzerine uzmanlaşmış, bu alanda bilinen bir isimdir. Bunun adi bir hırsızlık olmadığına kanaat getirince işi kabul eden Nate Ford için durum biraz karışacaktır. Çünkü uçak tasarımları aslında hiçbir zaman müşterisinin iddia ettiği gibi kendisinin olmamıştır. Dürüst bir adam olan Nate Ford, hırsızlardan oluşan ekibini doğru olanı yapmaya, planları geri çalmaya ikna etmeye çalışacaktır.

    1-2 / The Homecoming Job - 20.09.2009

    Ekip, Irak'ta özel bir askerî şirket tarafından yaralanan bir yedek askerin davasını alarak Leverage Consulting & Associates'i açar. Askerin parası olmadığından yaptıramadığı tedavisi için kolları sıvayan Leverage takımı, özel güvenlik şirketinin maskesini düşürmenin ve gerçeği ortaya çıkarmanın yollarını arar. Dizinin bu bölümünde Irak'ta yaralanan askeri gerçek bir Irak gazisi olan Jake McLaughlin canlandırıyor.

    1-3 / The Two-Horse Job - 27.09.2009

    Ekonomik sıkıntılar yaşayan bir borsa simsarı, performansı iyice düşmüş atını öldürmek için ahırını ateşe verir. Leverage ekibi her şeyini kaybeden kalbi kırık at antrenörüne yardım etmek için Kentucky'ye gider. Atın antrenörü aynı zamanda Eliot'ın lise aşkının da babasıdır. Eliot'ı canlandıran ve oyunculuğun yanında müzik kariyeriyle de dikkat çeken Christian Kane'in, More Than I Deserve şarkısı bu bölümün müzikleri arasında yer alıyor.

    1-4 / The Miracle Job - 04.10.2009

    Rahibinin Nate'in çocukluk arkadaşı olduğu, şehir merkezindeki kilise, vurguncu bir şehir planlamacı tarafından dümdüz edilme tehdidiyle karşı karşıyadır. Kiliseyi kurtarmanın tek yolu, Leverage takımının bir mucize yaratmasından geçer. Ancak hikâye ilerledikçe, kimin kimi kurtardığı belirsizleşecek, olaylar iyice karışacaktır.

    Timothy Hutton Kimdir

    Timothy Hutton Kimdir

    Leverage Trailer



    Ekiple Tanışın

    Leverage Ekip

    noimage
#11.09.2009 21:29 0 0 0
  • Güzel dizi =)) Hustle gibi birşey =)) Severek izliyorum :D
#21.11.2009 23:31 0 0 0
  • Leverage Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 21.11.2009 23:31