Samsung Galaxy Smartphone

Son güncelleme: 13.09.2009 15:59
  • Samsung Galaxy Smartphone - Samsung Galaxy Smartphone Telefon - Samsung Galaxy Smartphone Telefon Tanıtım

    Samsung İngiltere, Galaxy modelinin (Samsung i7500) O2 üzerinden perakende satış noktaları ve O2 telefonla satış servisi aracılığıyla müşterilerin beğenisine sunulduğunu duyurdu. Samsung'un Android işletim sistemine sahip olan ilk modeli olan Samsung Galaxy Smartphone cep telefonu Google Android platformu için sürekli geliştirilen servislerin yanı sıra çeşitli uygulamalara da anında erişim sağlıyor.

    noimage

    Samsung Mobile İngiltere başkan yardımcısı Mark Mitchinson'un Samsung Galaxy iel ilgili görüşleri şöyle: "Yeni Samsung Galaxy Android smartphone piyasada mevcut Android işletim sistemine sahip en yenilikçi ve kaliteli modellerden bir tanesi. Samsung Galaxy cep telefonunda, AMOLED ekran ve hızlı işlem gücü gibi kullanıcıların Samsung smartphone'lardan beklediği en son teknolojilere ve özelliklere yer verdik. Samsung olarak ürünlerimizde çeşitli işletim sistemlerini destekleyebiliyor olmak ve müşterilerimizin talep ettikleri en son teknolojileri geliştirerek sektörün liderliğini sürdürmekten dolayı kendimizi şanslı görüyoruz."

    noimage

    Samsung Galaxy Smartphone uygulamaları
    Yaşam tarzınız nasıl olursa olsun size uygun bir Android yazılım uygulaması mutlaka vardır. Cihazın geniş hafızası sayesinde Samsung Galaxy Android smartphone cep telefonunuzu dilediğiniz şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun için Samsung Galaxy i7500 cep telefonunuz ile Android Market'e girmeniz ve çeşitli yazılım uygulamalarınız yeterli. Samsung Galaxy cep telefonunun 3.2 inç AMOLED ekranı sayesinde çok sayıda uygulamaların yanı sıra interneti keyifle kullanabiliyor, YouTube videolarını izleyebiliyor ve telefonun 5 megapiksel dijital kamerası ile fotoğraf çekebiliyorsunuz.

    noimage

    Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran bir smartphone uzun pil ömrüne ve geniş bir bellek kapasitesine gerek duyar. Samsung Galaxy akıllı cep telefonu (8 GB dâhili, 32 GB genişletilebilir hafıza) toplam 40GB veri depolama kapasitesi ile zengin sayıda içeriği 115 x 56 x 11.9mm gibi ince boyutlarda sunuyor. Telefonun GPS özelliğine de sahip olması telefon sahiplerinin yaya veya araç ile Google Maps olanaklarından yararlanabilmelerini sağlıyor. Samsung Galaxy (Samsung i7500) akıllı cep telefonu İngiltere'de 31 Ağustos tarihinden itibaren satışa sunulmuş durumda.
#13.09.2009 15:59 0 0 0