İlişkiniz İçin Uğraşın

Son güncelleme: 29.09.2009 17:12
  • noimage

    Uzun süren ilişkilerin sırrı, tansiyonu yüksek tutmalarında gizlidir. Dozunda tutulan kavgalar ve oyunlar, başarılı ilişkilerin anahtarıdır.

    Uzun soluklu ilişkilerin, uyumlu çiftler oldukları için başarıya ulaşmış olduğunu düşünenler, bunların azınlıkta olduğunu da bilmelidirler. Çevrenizdeki uzun soluklu ilişkileri şöyle bir gözden geçirin, çoğunun aslında birbirine çok zıt kişilikler olduğunu fark edeceksiniz.
    Sürekli huzur ve sükunetin yaşandığı bir ortamda bulunan çiftler için, tehlike çanları yakında çalacak demektir. Çiftlerin arasında anlaşamadıkları mutlaka birkaç konu bulunmalıdır. Bu sayının az olması elbette çok önemli, anlaşmazlık konusunun sayısı artarsa, bu ilişkiyi yürütmeye değil, koparmaya sebep olacaktır.
    İlişkinizin sürekliliğini sağlamak istiyorsanız, siz de tansiyonu yukarıda tutacak sorunlarınızı belirleyin. Problemi tanımlayıp adını koyduğunuzda, çözümün de ilk adımını atmış olursunuz. Gerektiğinden fazla sorununuz varsa, birkaç tanesini eleyip diğerlerini çözüme kavuşturun.
    Eğer çatıştığınız konuların listesi bütün bir sayfayı dolduruyorsa, oturup bir daha düşünmenizi tavsiye ederim. Bunu çözmek için uğraşsanız da, hep yenisini eklenecektir. Zıtlıklar birbirini çeker ancak bunun da bir dengesi vardır. Ortak noktaları olup, birbirlerini çok noktada tamamlayabilen çiftlerin, bazı durumlarda aykırılıklara düşmesidir sürekliliği sağlayan. Yoksa neredeyse hiçbir konuda anlaşamayıp, hala birlikte olmak için bahaneler bulanların uzun vadede devam etmeleri mümkün olmayacaktır.
    İşin bir de güzel tarafı var ki, ilişki ne kadar uzun süreliyse, ayrılık o derece zor olacaktır. İlk günlerin heyecanı aşka dönüştükten sonra, midenizde kramplara sebep olan o telaşlı aşk duygusu yerini sevgiye bırakacaktır. Sevgi, tek başına ayakta durabilen bir duygu olmadığından, içine alışkanlık, vefa, sorumlulukların güç tadını da ekleyecektir. Bu yüzden uzun süren ilişkilerde ayrılık çok zorlayıcıdır. İnsanların bu kararı alması için, gerçekten canına tak etmesi gerekir.
    İlişkinizin sürekliliği için tatlı kavgalardan sakınmayın. Ancak konuyu uzatmamaya, küskünlüğü sürdürmemeye özen gösterin. Unutmayın ki, en ateşli sevişmeler, küçük tartışmaların hırçınlığı ile yaşanır. Bunu bir oyun gibi görün ve kavgadan haklı çıkmayın, haklı olsanız bile. Düşünün, eğer oynadığınız her tavladan yenik çıkarsanız, oynamaya devam eder misiniz? Hevesiniz kaçar, canınız istemez. Bırakın zaman zaman maçı karşı taraf kazansın, siz de sonrasının tadını çıkarın. Uyumsuzluklarınızı, aşkınızı beslemek için kullanın. Benden söylemesi!
#13.09.2009 19:00 0 0 0
  • hep kavga ettik 1 yıldır hep alttan aLdı sıra sende dior saüol
#14.09.2009 12:48 0 0 0
  • Bide aşkımla bana kedi & köpek derler..
    Sevdiğimiz için paylaşamıyoruz birbirimizi.
    PhotoShoptan bile kıskanır o beni

    Hiç canımız sıkılmıyor bu yüzden
#29.09.2009 16:02 0 0 0
  • aynen yha :D
#29.09.2009 16:09 0 0 0
  • Dimi ama
    hep tmm aşkım
    sen bilirsin aşkım
    senin dediğin olsun aşkım
    olunca adam artık sana bişey sormazki
    nasıl olsa herşeye tmm diyor der
    Biz değişiklik yapıyoruz.
    Hayır diyoz
    bıraz action giriyo işin içine
#29.09.2009 16:15 0 0 0
  • hemen bitti dior kız anlamıyorum bide bittirse bari tlf msn kaoatıyorum dio nende kapattın e bitti dedin ya diyorum

    lafı çeviriyor son tartışma konusuna dönüyor
#29.09.2009 16:19 0 0 0

  • ay demesin kız

    Benimkide demeden ben onu sanki bitti demiş gibi uyus ediyorum
    Oda kendi kendine senaryo yazıyorum diye kızıyor :(
#29.09.2009 16:26 0 0 0
  • he benim hakkımda yorum yapma benim adıma laf konuşma diyor :D
#29.09.2009 16:40 0 0 0
#29.09.2009 17:12 0 0 0