Malzemeler:
- 1 paket milföy hamuru,
- küçük bir kase ceviz,
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- 1 yumurta akı.
- ŞERBETİ İÇİN;
- 2 su bardağı şeker,
- 1,5 su bardağı su,
- 1 çorba kaşığı limon suyu.

Yapılışı:
Fındık,yumurta ve toz şekeri bir kapta karıştırın.Milföyeleri merdaneyle açıp içine harcı koyup kapatın.Üçer cm uzunluğunda kesip tepsiye dizin.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında 30 dak. pişirin.
Bir kap içinde şeker,su ve limon suyunu kaynatıp,soğuyunca milföyelerin üzerine dökün.

Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 719
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:45
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
refik Tarih: 23.02.2006 17:45
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 21:04
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:02
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 17:26
Bu çok harika bir tatlı arkadaşlar.Bence hemen uygulayın.Daha 4 gün öncede hanım yapmıştı.Nefis birşey.Çok ağırda değil adamı baymıyor yani
Arkadaşım ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:28
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 06.12.2005 17:00
tarif için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 05.12.2005 00:33
eline emeğine sağlık
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 13:47
ElleRINE SAglik....!