Keskin Saç Modası

Son güncelleme: 16.09.2009 09:00
  • Son zamanlarda başta Rihanna olmak üzere ünlülerin de tercih ettiği jilet gibi kesimler ve son trendin püf noktaları için bir göz atın...
    Şimdi saçlar bıçak gibi! Pantene Pro-V''nin uluslararası elçisi Sam McKnight uzun saçın ve fazla hizalı kesimlerin modasının geçtiğini ve artık daha kaba kesimlerin gözde olduğunu belirtiyor. McKnight bu kesimi uyguladığı müşterilerinin sonuçtan çok memnun kaldıklarını belirtiyor. Ayrıca kesime gitmeden önce size birkaç ipucu veriyor:

    * Bu kesimle ilgili iyi bir haber var. Görünümü elde etmek için belirgin bir kural yok. Keskin formlar yüz hatlarınıza uygun olarak belirlenebiliyor. Bu nedenle kuaförünüze beğendiğiniz kesim modellerininfotoğraflarını götürmeye çalışın. Böylece kendinize uygun olan kesimi kolayca bulabilirsiniz.

    * Bu kesimin üzerinde fazla oynamak kabarık ve eski moda bir görünüme bürünmenize sebep olabilir. O nedenle hacimlendirici ürünlerden olabildiğince uzak durmanızda fayda var. Unutmayın: düzleştirici ürünleri ve keskin hatları tercih etmelisiniz.

    * Röfleler uzun ve katlı saçlara daha uygun olduğundan bu kesimde mutlaka tek renk kullanmalısınız.

    * Bu stil fazla özen gerektirmediği için sürekli kestirmenize gerek yok. İçinde uzun
    veya kısa tutamların olması da önemli değil. Her şekilde harika görünebilirsiniz.

    * Makyaj yaparken ne kadar az renk kullanırsanız o kadar isabetli olur. Yeni saç kesiminiz yeterince iddialı zaten.
#16.09.2009 09:00 0 0 0