BURÇAKLI RULO TAVUK GÖĞSÜ



MALZEMELER:

* 1,5 litre süt
* 1,5 su bardağı un
* 2,5 su bardağı tozşeker
* 2 paket vanilya
* 50 gram margarin
* 2 paket eti burçaklı bisküvi

YAPILIŞI:

Bir tencereye unu,şekeri ve sütü koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.Altını kapatınca vanilya ve margarini ekleyelim.Mikserle 15 dakika çırpalım.Bisküvileri robota koyup un haline getirelim.Büyük fırın tepsisine bisküvileri tepsi görünmeyecek şekilde yayalım.Üstüne kaşıkla muhallebiyi yayıp üstünü düzeltelim.Soğumasını bekleyelim.Soğuyunca dolaba koyup3,4 saat dinlendirelim.Sonra boyundan 2 eninde 8 parçaya bölüp rulo sarıp servis yapalım.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 951
favori
like
share
hhadise Tarih: 13.10.2009 09:44
ellerine sağlık
NaZ Tarih: 16.09.2009 14:50
Iftar sonrasi için ideal hafif bir tatli

ellerine saglik sayeste