Hırçın Çocuk Küllerinden Doğdu

Son güncelleme: 21.09.2009 12:30
  • Alt yapısından yetiştiği Galatasaray'daki kariyerini kavgacı yapısıyla bitirme noktasına getiren Sabri, adeta küllerinden doğdu...

    Sabri, Arda gibi alt yapıdan yetişmişti. Güçlü fiziği, mücadeleci futbolu ve ortalamanın üstündeki tekniği ile A takıma kadar yükseldi.

    Herkes onu geleceğin yıldızı olarak görüyordu. Ancak o futbolundan çok kavgacı kişiliği ve disiplinsiz tavırlarıyla ön plana çıktı. 2007-08 sezonunda Feldkamp tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı. İlk fırsatta satılması gündeme geldi.

    Tam da bu esnada araya takımın ağabeyi Hakan Şükür girdi, hem yönetimi hem de Feldkamp'ı ikna etmeyi başardı. Ama hırçın çocuk uslanmıyordu. Cim Bom'un kötü bir performans sergilediği. Sabri'yi birileriyle dalaşırken, kavga ederken görmek neredeyse kanıksanmıştı. Üstelik, taraftarın da hedefindeydi. Tribünler genç yıldız için 'Ruhsuz oyuncu istemiyoruz' diye tempo tuttu.

    SÖZ VERDİ DEĞİŞTİHerkes yeni sezonda gönderilmesine kesin gözüyle bakıyordu. Hatta yerine uzun süre oyuncu arayışları bile oldu. İşte ne olduysa bu aşamada oldu.

    İşin ciddiyetini anlayan Sabri, yöneticilerle yaptığı görüşmede artık uslanacağına dair söz verdi. Bunun üzerine yönetim oyuncu arayışını dondurdu. Sarı kırmızılı futbolcu da idmanlardaki çalışkanlığı ile Rijkaard'ın gözüne girmeyi başardı.

    Üstelik, her türlü olaydan ve hırgürden de uzak durmaya özen gösteriyordu. Beşiktaş derbisi sonrası Hollandalı'nın 'Sabri sanki arkasına motor takılmış gibi oynuyor' sözleriyle övgüsünü almayı bile başardı.

    Panathinaikos maçında ise müthiş bir performans gösterdi. Kısa sürede satılacaklar listesinden, kahraman mertebesine yükselerek hak ettiği değeri kazandı.
#20.09.2009 09:02 0 0 0
  • tek Arda Sabri degil insallah Bütün takimdaki Aslanlar akillarini basina alirda artik özlediyimiz kupayi bizlere bir daha getirirler
#20.09.2009 09:51 0 0 0
  • Bi de Uzak MeSafeden Her Topa VurmaSa Daha GüzeL oLaCak :)
#20.09.2009 12:02 0 0 0
Han Han foto
  • Usta uzak mesafeden topa vurmaya devam etsin ama bunun içinde sıkı antreman yapsın. Öyle gelişine vurmakla olmaz.

    Bol bol orta ve şut çalışması yapması gerekiyor...
#21.09.2009 12:13 0 0 0
  • Devam EtSin de Kendini GeLi$tirmiyor Ki... BiLdim BiLeLi BöyLe... 100 $ut Çeker; 5 i KaLeyi BuLur... OnLardan da 1 i GoL oLur... Geriye KaLan 95 $ut Bo$a...

    BöyLe oLCakSa Hiç AtmaSın Daha Iyi...
#21.09.2009 12:17 0 0 0
  • Rijkaard'ın gelişinden Sabri de payına düşeni aldı.
    Aklını başına alıp ondan alabileceği her şeyi alması Sabri'yi dünya çapında bir bek yapabilir.
    Sürati ve aklını birleştirirse hem kendisi hemde Galatasaray kazanır.
    Panathinaikos maçında Leto'dan yediği bacak arasından sonra dönüp tekrar yetişerek müdahale etmesi çok hoşuma gitti
    Ne diyelim İnşallah hep böyle üzerine katarak devam eder.
#21.09.2009 12:30 0 0 0