Umut Kurt Kimdir - Umut Kurt Resimleri - Umut Kurt Biyografisi - Umut Kurt Hakkında


Umut Kurt (d. 17 Nisan 1981, Erzincan) Beynelmilel filmi ve Hatırla Sevgili dizisiyle tanınan oyuncu.



Tiyatroya 1997 yılında amatör olarak başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı.

Kadınlar, Otobüs Durağı, Erkeklere Özgürlük, Bu Dünya Bizim, Godot'yu İzlerken, Masal Karmakarışık, Çizmeli Kedi, Benim Tatlı Meleğim ve Hisseli Harikalar Kumpanyası oyunlarında rol aldı.


Filmografi

* Güz Sancısı (2009) (Ferit)
* Düğün Şarkıcısı (2008)(Bayram BÜLBÜL)
* Beynelmilel (2006) - Haydar Arıkan
* Bir Demet Tiyatro (2006)
* Hatırla Sevgili (2006-2008) - Yaşar
* Organize İşler (2005) - Tabutçu
* Acı Hayat (2005) - Kuaför
* Kalp Gözü (2004]) - Sokaktaki Tinerci
* Metropol Kabusu (2003)

Umut Kurt Resimleri

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 485
favori
like
share
TUFAN Tarih: 20.09.2009 21:21
ellerine sağlık Şayeste abla