Motorola CLIQ

Son güncelleme: 21.09.2009 21:30
  • Motorola CLIQ - Motorola CLIQ Özellikleri - Motorola CLIQ Cep Telefonu - Motorola - CLIQ

    T-mobile Amerika MOTOBLUR kullanıcı arayüzüne sahip yeni Motorola CLIQ akıllı cep telefonunun duyurusunu yaptı. Motorola'nın Android işletim sistemine sahip ilk modeli olan Motorola CLIQ cep telefonu sonbahara doğru Amerika'da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

    noimage

    Motorola tarafından geliştirilen Motoblur arayüzü e-postadan sosyal ağlara değin tüm iletişim aktivitelerinin entegrasyonu ve yönetimi amacıyla geliştirilmiş bir çözüm. Motoblur arayüzünde kontakların, gönderilerin, mesajların, fotoğrafların ve diğer içeriklerin güncellemeleri birlikte gerçekleştirilerek tüm bu verileri Facebook, Twitter, MySpace, Gmail ile kişisel ve işe yönelik e-postaları gibi kaynaklardan senkronize ediyor.

    noimage

    Motorola MOTOBLUR teknolojisi tüm bu güncellemeleri telefonun ana ekranına getirerek kolayca izlenmesini sağlıyor ve kullanıcıların güncel içeriği takip etmek için farklı mobil uygulamaların açıp kapatarak gereksiz şekilde uğraşmalarının önüne geçiyor. 3G özellikli ve yana doğru açılan kayar kapaklı bir model olan Motorola CLIQ Android smartphone tamamen dokunmatik ekranı, MOTOBLUR arayüzü ve widget'ları ile hareket halindeki kullanıcıların hızlı mesajlaşabilmeleri ve kolay dolaşım yapabilmeleri için tasarlanmış.

    noimage

    Motorola CLIQ Smartphone
    T-mobile Amerika yetkililerinden Cole Brodman: "T-Mobile'ın sosyalliğe düşkün olan ve her zaman online olmayı seven müşterilerinin sosyal ağlara karşı doğal bir sempatileri var. Ve bizler de bugüne kadarki ne yenilikçi modellerimizden biri olan MOTOBLUR özellikli Motorola CLIQ akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz."

    Motorola CLIQ QWERTY klavyeli akıllı telefon
    Brodman sözlerine şöyle devam etti: "Motorola CLIQ akıllı telefon, Motorola'nın harika tasarım ve kalite geleneğini ve müşterilerimizin yaşamlarını ve ilişkilerini geliştirmeye yönelik ürünler üretmeye dayanan geçmişimizi sürdürüyor."

    noimage

    Motorola CLIQ Smartphone özellikleri
    Motorola CLIQ akıllı cep telefonu T-Mobile'ın 3G şebekesinin ve Wi-Fi bağlantının gücü ve hızından yararlanarak güvenilir bir internet deneyimi sunuyor. Motorola CLIQ akıllı telefonun dikkat çeken diğer özellikleri arasında 3.1 inç büyüklüğünde HVGA dokunmatik ekran, 5 megapiksel çözünürlüklü ve otofokuslu dijital kamera, saniyede 24 kare video kayıt yeteneği, 3.5mm kulaklık girişi, Amazon MP3 yüklü müzik çalar ve 32GB'a kadar yükseltilebilen 2GB kapasiteli microSD hafıza kartı yer alıyor.

    noimage

    Çıkış Tarihi

    Motorola Cliq akıllı cep telefonunun satış fiyatının ürünün piyasaya sunulmasına yakın bir tarihte açıklanması bekleniyor.
#21.09.2009 21:30 0 0 0