Motorola Dext

Son güncelleme: 21.09.2009 21:35
  • Motorola Dext - Motorola Dext Cep Telefonu - Motorola Dext Özellikleri - Motorola Telefonları

    Motorola'nın yeni ve Android işletim sistemine sahip ilk modellerinden MOTOBLUR arayüzlü Motorola Dext cep telefonu, kaynağı ne olursa olsun mesajları, kontakları ve sık kullanılan içerikleri otomatik olarak organize eden ve direkt olarak telefonun ekranına getiren tek model olma özelliği taşıyor.

    noimage

    Motorola Dext Smartphone ve MOTOBLUR
    Yeni ürün yelpazesinde yer alacak çeşitli Motorola Android işletim sistemli cep telefonlarında da kullanılacak olan Motorola MOTOBLUR arayüzünün sezgisel kullanım özelliklerine ve sosyal iletişim fonksiyonlarına ve sürekli bağlantıya sahip telefon modelleri yaratmalarına yardımcı olduğunu ifade eden Motorola yetkililerinden Ralf Gerbershagen açıklamasını şöyle sürdürdü: "Günümüzün cep telefonları 'akıllı' olmanın ötesine geçip 'sosyal' olmak zorundalar. Kullanıcıların tüm sosyal yaşamlarına tek bir hatta kanalize eden Motorola Dext böyle bir akıllı telefon."

    noimage

    Motorola'nın mobil Linux ve açık platformlar üzerinde deneyimlerini zenginleştiren MOTOBLUR arayüzü küresel MOTODEV programının getirdiği avantajlardan yararlanıyor. MOTODEV, Google Android işletim sistemine sahip Motorola cep telefonları için yeni nesil zengin kullanıcı deneyimleri geliştirenleri destekleyen bir program.

    noimage

    Motorola Dext cep telefonu incelemesi & piyasaya çıkış tarihi
    Motorla Dext Android akıllı telefon özel olarak İngiltere, Fransa, İspanya ve Latin Amerika'da piyasaya sunulacak. Kuzey Amerika'da Motorola Cliq model ismiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak olan cihaz özel bölge özellikleri ve satış politikalarıyla geliyor.
#21.09.2009 21:35 0 0 0