SWİ dosyası ne demektir ? Açıklar mısınız?

Son güncelleme: 23.09.2009 18:47
  • SWİ Dosyası Hakkında ßişi Anlamadım İsterseniz Pm Atın İsterseniiz ßurdan Yardım Edin
#23.09.2009 17:44 0 0 0
  • tam olarak nesini anlamadınız
    swi dosyası çalışmanın ayrıntılarını gösteriyor dilerseniz değişiklik yapabiliyorsnuz dosya üzerinde
    ve mesajlarımızda 3 taneden fazla smilies kullanımı yasaktır düzeltirseniz sevinirim
#23.09.2009 18:04 0 0 0
  • Sevgili yasaronur tüm sayfayı bu smile ile doldursanda sana yardım edebilmemiz için detaylı biçimde ve mümkünse tek smile ile tekrar yazmalısın. Hem 3 smile den fazlası forum kurallarınca yasak..

    Ancak sana şunu diyebilirim SWİ dosyası demek SwishMAX programı ile hazırlanmış çalışma dosyasıdır.
#23.09.2009 18:05 0 0 0
  • arkadaşlarımın açıklama ve kurallarla ilgili açıklamaları sonuna kadar doğrudur.

    SWI :

    swismax programında bir çalışma yaptığınız zaman daha sonra üzerinde yeniden değişiklikler yapabilmeniz için kaydettiğiniz swish max programına özgü bir kayıt formatıdır.

    fotoshoptaki psd dosyası gibi.

    çalışmanızı yürütürken yeni bir deneme yapmak istediğinizde ilk deneme şeklini kaybetmemek için, yarım kalan çalışmanızı bıraktığınızda daha sonra tekrar açıp üzerinde çalışmaya devam etmek için, çalışmalarınıza ilaveler veya değişiklikler yapabilmek için, başka bir arkadaşınız aynı programla açıp üzerinde değişiklik veya ilave yapabilsin diye kaydettiğiniz bir kaydetme tercihidir.

    bitmiş flaşın formatı ise swf dir. çalışmanızı video olarak kaydetmek isterseniz format avi dir . çalışmanızın flash player olmayan pc lerde bile kendiliğinden oynayabilmesi için kaydetme formatı ise projektör yani exe uzantılı kayıt formatıdır.

    çalışmanı SWI olarak kaydetmek isterseniz; file-save as- dosya ismi ver- kaydet şeklinde kaydedebilirsiniz.

    diğer formatlar ise çalışmanın yayınlanabilir hali yani son halidir. swf, avi, exe veya html olarak kaydetmek isterseniz;
    file-export-swf-isim ver-kaydet

    şeklinde kaydedebilirsiniz. örneğin; main-board flaş kuralları gereğince 600x450 ebadında, içeriğinde main-board.com ve nickiniz olan çalışmanızı SWF olarak kaydetmek sureti ile sitemizde yayınlayabilirsiniz.

    umarım hemen hocamızın çok kolay anlaşılır ders notlarından hemen faydalanır, güzel flaşlar üretir ve bizlerle paylaşırsınız. takıldığınız yerlerde çalışmanızı SWı olarak kaydedip ya burda soru sorarak link verip ya da özel mesajla o swı dosyasının rapid linkini herhangi birimize göndererek sorunlarınız konusunda her türlü yardım ve desteği alabilirsiniz.

    umarım yardımcı olabilmişizdir. başarılar.
    çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
#23.09.2009 18:47 0 0 0