Tekrarlanan Bazı Rüyaların Anlamları

Son güncelleme: 24.09.2009 17:21


  • KOVALANMAK
    Bu kişinin rüyasında belirli bir yerde kıpırdamadan kök saldığını gördüğü sık rastlanan bir rüyadır. Bu rüya endişe ve güven eksikliğinin işaretidir. Bu çocukluğunuzla ürkütücü bir deneyimden kaçabilicek fiziksel yeteneğiniz olmadığındaki dönemlerle yada henüz yürüyemediğiniz bebekliğinizle ilgili olabilir. Rüyada peşinizden gelindiğinde koşabiliyor olmanız size kur yapılmasını istediğiniz gösterir ve ayrıca tutkularınızı uzun zamandır içinizde sakladığınız arzularınızı başarıyla gerçekleştireceğinizin habercisidir.

    SINAVA HAZIRLANAMAMIŞ OLMAK
    Rüyada sınava hazırlananamamış olmak olduğunuzu görmek şu sıralarda bir mücadelede yenik düşmekten korktuğunuzu gçsterir. Rüyada gördüğünüz konular uyanıkken karşılaşacağınız bir sınavın soruları olabilir.

    TIRMANMAK
    Bir merdiven tepe yada başka bir cisme tırmandığınızı görmeniz zirveye çıkmak istediğinizi gösterir ve bu zorlu girişimi başarma yolunda olduğunuzu haber verir. Arzunuza ulaşmak için kendinizi devam etmeye ve yukarı çıkmaya zorlamanız gerekebilir. Rüyanızda zirveye ulaşıyorsanız başarılı olacaksınız demektir.

    DÜŞME
    Rüyada düştüğünüzü yada düşmekten korktuğunuzu görmeniz düşme korkunuzun simgesidir. Toplumdaki yerinizin sarsılmasından yada işiniz veya istediğiniz bir şeyle ilgili yanlış yanlış yapmaktan korkuyor olabilirsiniz. Sezgileriniz engellenebilecek bir başarısızlığı veya kaybı önceden haber veriyor da olabilir. Eğer rüyada canınızı acıtmadan düşüyorsanız şansınızın yaver gideceğini düşünebilirsiniz.

    UÇMAK
    Uçmak özgürşüğe duyulan özlem ve sizi kısıtlayan şeylerden kurtulma istediğidir. Aynı zamanda sorunlarınızı aşacağınız ve yol boyunca övgüler alarak beklentilerinizin üstüne ötesine geçeceğinizin işaretide olabilir.

    BİR ŞEY KAYBETMEK
    Rüyadabir şeyi kaybettiğinizi görmeniz kendinizi bu şeyle ilgili güvende hissetmediğinizi gösterir. Aynı zamanda özen gösterdiğinizde bu şeyi kaybetmenizi engelleyebileceğiniz haber veren bir uyarıda olabilir.

    TOPLANTILAR
    Rüyada tanıdığımız biriyle yapılan bir faaliyete katıldığımızda bu kişi ölüde olsa hayattada olsa zihnimizin gerisinde bir yeri durduğu anl..... gelir.

    ÖLÜLERLE BULUŞMAK
    Ölmüş birini rüyada görmeniz o kişiyle gerçekten görüştüğünüzü ve bu kişinin ruhunun canlı ve iyi olduğunu gösterir. Bu kişi daha öncede sizi seviyormuş ve rüyalarınızda sizinle görüşerek size yardımediyor.

    YABANCILARLA GÖRÜŞMEK
    Hepimiz rüyalarımızda daha önce tanışmadığımızda yada hiç görmediğimiz insanlarla karşı karşıya geliriz. Rüyayı gören kişi kadın yada erkekde olsa rüyasında tanımadığı bir kadın yada kız görmesi bu kişinin eğilimlerini gösterir yada dişi kişiliğini simgeler. Rüyada görülen bir adam yada erkek çocuk ise yine rüyayı gören kişinin cinsiyetinden bağımsız olarak içteki eril kişiliği yansıtır.(dişilin zıttı) Bunun temelinde yatan niyet veya kişilik herkesin duygusal yapısında hem kadın hemde erkek şahsiyetlerini barındırdığı ilkesidir.

    TRENİ YADA UÇAĞI KAÇIRMAK
    Tren yada uçak yolculuğu yaşamdaki kişisel yolculuğumuzu simgeler. Bunu kaçırmanız ya yaşamsal yolunuzu yada amacınızı bulmakta hayal kırıklığı yaşadığınız yada yaşamınızı istediğiniz şekilde sürdüremediğiniz anl..... gelir. Daha fazla ilerlemekten korkuyor olabilirsiniz. Sonraki rüyalarda treni yakalarsanız bilin ki doğru yoldasınız doğru yeri buluyorsunuz ve bir şeyler elde ediyorsunuz.

    CANLANAN NESNELER
    Rüyalarda canlanan nesneler genellikle oyuncaklardır. Bu rüyalar sizin olgunlaşmakta olduğunuzun işaretleridir. Spor müzik din akademşk eğitim sanat yada bir zaman lar kayıtsız kaldığınız konularda ilginizi çekecek yeni bir şeyler keşfediyor olabilirsiniz.

    YÜZMEK
    Rüyada yüzmeniz bir amaca ulaşmanız için bilinçaltınızın sizi teşvik etmesidir. Yüzerken çektiğiniz zorluklar kıyıya ne kadar kolay ya da güç ulaşacağınızı gösterir. Aynı zamanda doğum travmasını yada yüzme öğrenirken çekilen güçlükleri de simgeliyor olabilir
#24.09.2009 17:21 0 0 0