Kabarık Saçlar İçin Formüller

Son güncelleme: 27.09.2009 22:59
  • saç bakımı - kabarık saç bakımı
    noimage
    Saç bakımı ayrı bir maharet ister. Çünkü her saç, kendi özelliğine göre ayrı bir bakım gerektirir. Yani; yağlı saçların kendine göre bir bakımı, kuru saçların kendine göre bir bakımı vardır. Kabarık saçlar da ayrı özen isteyen türdendir. İşte size bu konuda önemli ip uçları verecek tavsiyeler:

    >> Öncelikle kuaförünüze saçlarınız için daha kısa ve yüzünüzü çevreleyen bir model önermesini isteyebilirsiniz. Taç gibi aksesuarlar kullanmanızı sağlayabilecek uzunlukta bir kesim tercih edilebilir.

    >> Saçlarınız ince telli ise onlara hacim kazandıran şampuan veya bakım ürünleri kullanabilirsiniz. Böylece kabarık saçlarınız, daha hacimli ve dolgun görünür. Duştan sonra saç köklerini besleyen ürünleri tercih edebilirsiniz.

    >> Saçlarınızı gece yıkıyor ve saç kurutma cihazıyla kurutuyorsanız, saçlarınızı at kuyruğu gibi toplayarak çok fazla kabarmasını engelleyebilirsiniz.

    >> Eğer saçlarını sık yıkayan biriyseniz, ıslakken yuvarlak fırça ve kurutucu ile saç diplerinden başlayarak düzleştirebilirsiniz. Eğer zamanınız varsa hacim veren saç şekillendiricileri 10 dakika kadar bekletip, saçlarınıza daha dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz.
#24.09.2009 19:22 0 0 0
  • tşkLer Canim ;)
#27.09.2009 22:59 0 0 0